RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » Архів матеріалів
Додати матеріал

Морган Фрімен встане на захист Теда

Морган Фрімен приєднався до акторського складу сиквелу «Третього зайвого», повідомляє Variety. 

Сценарій другого фільму франшизи написали Алек Салкіна і Велеслі Уайлд, а в режисерське крісло повернувся Сет Макфарлейн. Деталі сюжету тримаються в секреті. Як повід ... Читати далі »

Переглядів 559 | Коментарів 0 Продовження

«Реальна сталь» ще не заіржавіла

Шон Леві поділився з інформаційним порталом TotalFilm своїми думками щодо сиквела фантастичного бойовика «Жива сталь». За словами режисера, робота над продовженням історії роботів-боксерів почалася відразу після дебюту першого фільму. 

«Ми не поспішаючи трудилися над сиквелом останні три з половиною роки, - сказав Леві. - Уже придумано кілька цікавих сюжетних ходів, але ми будемо знімати продовження, тільки якщо нам вдасться ос ... Читати далі »

Переглядів 571 | Коментарів 0 Продовження

Орландо Блум хоче повернутися до "Піратів Карибського моря"

Актор Орландо Блум висловив готовність повернутися до ролі Уілла Тернера в п'ятій і можливих наступних епізодах проекту "Пірати Карибського моря". 

«Так, я брав участь у дискусії з приводу цього питання, і я повністю відкритий для таких пропозицій. Досвід роботи з Деппом і Гором став для мене абсолютним одкровенням », - зазначив Блум. 

... Читати далі »

Переглядів 571 | Коментарів 0 Продовження

Еммеріх і Рівз відправляються в Нью-Анджелес

Роланд Еммеріх («Штурм Білого дому») і Кіану Рівз («Майстер тай-цзи») об'єднаються для створення нового науко ... Читати далі »

Переглядів 615 | Коментарів 0 Продовження

«Термінатори» нападають за графіком

Схоже, що «Термінатор» повернеться всерйоз і надовго. Після відвертого провалу четвертої частини в 2009 році мало хто з фанатів сподівався на відродження серії. Тим не менше, «Термінатор 5» вже давно реальність, з конкретними акторами і якісно заплутаним сюжетом. 

Сьогодні ж інформаційний портал DigitalSpy повідомив про те, що кінокомпанія Paramount настільки впевнена в успіху перезапущеної франшизи, що навіть оголос ... Читати далі »

Переглядів 611 | Коментарів 0 Продовження

Ітану Ханту шукають противника

Шон Харріс («Борджіа» / The Borgias, «Прометей») вступив в переговори зі студією Paramount Pictures, що запропонувала акторові роль головного антагоніста блокбастера «Місія нездійсненна 5», повідомляє Deadline. 

До знайомих образів в п'я ... Читати далі »

Переглядів 513 | Коментарів 0 Продовження

Брудний дідусь Де Ніро

Роберт Де Ніро («Забійний реванш») і Зак Ефрон («Сусіди. На стежці війни») вступили в переговори з комп ... Читати далі »

Переглядів 641 | Коментарів 0 Продовження

Люди ікс зберуться в квітні

Режисер Брайан Сінгер і сценарист Саймон Кінберг готові почати нову главу фантастичної франшизи «Люди ікс». Нагадаємо, що цієї весни « ... Читати далі »

Переглядів 575 | Коментарів 0 Продовження

Скарлетт Йоганссон народила доньку

Відома актриса Голлівуду Скарлетт Йоганссон народила дівчинку, яку було вирішено назвати Розою. Новину оприлюднив офіційний представник знаменитості Марсель Парізі. 

За його словами, 29-річна Скарлетт і її маля почувають себе відмінно. Також Парізі повідомив, що актриса та її наречений, журналіст Ромен Доріак, планують захистити доньку від уваги журналістів.

... Читати далі »

Переглядів 1299 | Коментарів 0 Продовження

Герої "Крижаного серця" з'являться в новому мультфільмі

Глядачі зможуть знову побачити на екранах улюблених героїв мультфільму "Крижане серце". Як повідомляється в прес-релізі студії Walt Disney Animation, навесні 2015 буде випущено короткометражне продовження під назвою "Frozen Fever". 

Постановниками мультфільму будуть К ... Читати далі »

Переглядів 3117 | Коментарів 0 Продовження
« 1 2 ... 234 235 236 237 238 239 240 »
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |