RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2014 » Вересень » 10 » Еммеріх і Рівз відправляються в Нью-Анджелес
15:23
Еммеріх і Рівз відправляються в Нью-Анджелес
Роланд Еммеріх («Штурм Білого дому») і Кіану Рівз («Майстер тай-цзи») об'єднаються для створення нового науково-фантастичного серіалу New Angeles («Нью-Анджелес»). Про це офіційно повідомила компанія Slingshot Global Media. 

Еммеріх очолить зйомки пілота і виступить виконавчим продюсером. Рівз також візьме на себе продюсерські функції. Сценарій нового шоу напише Грегг Харвіц («Візитери» / V). 

Дія шоу розгорнеться в майбутньому. Молода людина уникає реальності, постійно перебуваючи у віртуальному Нью-Анджелесі. Одного разу він «вибирає червону таблетку» і стає іншою людиною - тим, ким йому судилося стати. В процесі своєї трансформації головний герой відкриває завісу таємниці. Таємниці, яка може змінити все його життя ... 



Еммеріх має великий досвід роботи в області високобюджетних екшенів, таких як «Годзилла» і «День незалежності». В даний час режисер зайнятий драмою «Стоунволл» з Джонатаном Ріс-Майерсом і Роном Перлманом, яка благополучно перейшла в стадію постпродакшн. Фільм розповість про Стоунволлскіх бунтах - масових заворушеннях на вулицях Нью-Йорка в 1969 році. 



Поки Еммеріх знімав свої високобюджетні проекти, Рівз в екшенах, головним чином, знімався. Його найвідоміша робота в кіно - Нео з «Матриці», після якої фраза «вибрати червону таблетку» стала синонімом добровільного занурення в іншу реальність. Торік Кіану зняв свій перший фільм, «Майстер тай-цзи», в якому також зіграв головну роль. Недавно Рівз завершив зйомки в екшен-трилері «Джон Уїк» з Уїллемом Дефо.
Переглядів: 610 | Додав: Elnino | Теги: серіал Нью Анджелес, Роланд Еммеріх, Кіану Рівз | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3595
Міні чат
200
Copyright © 2015 |