RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2014 » Вересень » 6 » Люди ікс зберуться в квітні
00:43
Люди ікс зберуться в квітні
Режисер Брайан Сінгер і сценарист Саймон Кінберг готові почати нову главу фантастичної франшизи «Люди ікс». Нагадаємо, що цієї весни «Дні минулого майбутнього» зібрали щедрий грошовий урожай в світовому прокаті ($ 745 млн). А в майбутньому році команда кіноробів і акторів зустрінеться для роботи над «Апокаліпсисом». 

Як повідомив інформаційний портал Collider, зйомки нового фільму почнуться в квітня 2015 року в Монреалі. Таким чином, у Сінгера і компанії 20th Century Fox буде достатньо часу, щоб встигнути завершити постпродакшн картини до її прем'єри, яка запланована на 27 травня 2016 року. 

Традиційно творці стрічки не балують шанувальників спойлерами до сюжету, обмежуючись лише туманними натяками. Відомо, що мова в картині піде про найдавніших мутантів, які з'явилися ще на зорі цивілізації. 



Серед них - древній архилиходій Апокаліпсис, невразливий мутант, який має намір знищити все людство. Бій назріває неабиякий, тим більше, що Кінберг вже пообіцяв глядачам масштабні руйнування і катаклізми в стилі Роланда Еммеріха. 



За останніми даними, до колишніх ролей повернуться актори «молодого покоління Ікс»: Джеймс МакЕвой, Майкл Фассбендер, Ніколас Холт, Дженніфер Лоуренс, а також новачок команди Еван Пітерс. Під питанням поки залишається участь у проекті Х'ю Джекмана і Ченнінга Татума, яким спочатку потрібно узгодити знімальні графіки сольних фільмів про Росомаху і Гамбіта.
Переглядів: 578 | Додав: Elnino | Теги: Г'ю Джекман, Ченінг Татум, Дженіфер Лоуренс, Люди ікс Апокаліпсис | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7391
Міні чат
200
Copyright © 2015 |