RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » Архів матеріалів
Додати матеріал

Метт Деймон може отримати роль у Великій стіні

Як повідомляє Deadline, Метт Деймон вступив в переговори зі студією Legendary Pictures, що запропонувала акторові головну роль в картині «Велика стіна». 

Перші чутки про фільм з'явилися кілька років тому, коли в режисерське крісло був запрошений Едвард Цвік, а на головні ролі претендували Бенджамін Уокер і Генрі Кавілл. В 2012-му проект був заморожений, але в березні цього року керівництво Legendary Pictures прийняло рішення відн ... Читати далі »

Переглядів 529 | Коментарів 0 Продовження

Universal розповість нову різдвяну історію

Як повідомляє The Hollywood Reporter, студія Universal придбала права на екранізацію збірки оповідань Let It Snow, у створенні якого брали участь Джон Грін, Морін Джонсон і Лорен Міракл. 

Книга, що вийшла в друк в 2008 році оповідає про три  історії кохання, які паралельно розвиваються  на тлі снігового бурану, який обрушився на місто Грейсленд в різдвяні свята. Збірка оповідань був тепло зустрінутий критиками і увійшов до списку бестс ... Читати далі »

Переглядів 588 | Коментарів 0 Продовження

Автор «Чарівника з країни Оз» отримає байопік

Компанія New Line Cinema починає роботу над байопіком Л. Френка Баума, повідомляє The Hollywood Reporter. 

В основу сюжету буде покладена сценарна заявка Джоша Голдена, що став цього року фіналістом конкурсу Академії кінематографічних мистецтв і наук на здобуття Стипендії Ніколлен, покликаної допомогти авторам початківцям

... Читати далі »

Переглядів 563 | Коментарів 0 Продовження

Загін Самогубців вийде на великі екрани

Як повідомляє The Hollywood Reporter, студія Warner Bros. і компанія DC Comics ведуть роботу над екранізацією коміксів про загін Самовбивць. 

Сценарій картини кілька років тому написав Джастін Маркс («Стрітфайтер»), але кінокомпанія в той момент не зважилася дати проекту зелене світло. Представники студії поки офіційно не підтвердили інформацію про відновлення робіт, але інсайдери повідомляють, що «Загін Самовбивць» може ... Читати далі »

Переглядів 944 | Коментарів 0 Продовження

Фредрік Бонд відмовився від Падіння Лондона

Як повідомляє The Hollywood Reporter, бойовик «Падіння Лондона» залишився без режисера. Фредрік Бонд («Небезпечна ілюзія»), який був призначений постановником сиквела «Падіння Олімпу» місяць тому, покинув проект через розбіжності зі студією Millennium.  ... Читати далі »

Переглядів 488 | Коментарів 0 Продовження

Дедпулу дали зелене світло

Студія 20th Century Fox офіційно оголосила про початок роботи над екранізацією коміксів про Дедпула, повідомляє The Hollywood Reporter. Вихід картини запланований 12 лютого 2016 року. 

Перша поява Дедпула на екранах відбулося в блокбастері «Люди Ікс: Початок. Росомаха< ... Читати далі »

Переглядів 556 | Коментарів 0 Продовження

Макконахі більше не хоче крутитися на жердині

Меттью МакКонахі не повернеться до своєї ролі в фільмі «Супер Майк XXL», сиквелі «Супер Майка» 2012 року, а сам новий проект буде істотно відрізнятися від оригіналу. Про це повідомив The Playlist з посиланням на слова режисера Грегорі Джейкобса. 

Враховуючи ... Читати далі »

Переглядів 510 | Коментарів 0 Продовження

Татума вдарить геніальністю

Студія Sony придбала права на екранізацію мемуарів Джейсона Педжетт «Удар геніальністю» * (Struck by Genius), повідомляє The Hollywood Reporter. Функції продюсера візьме на себе Ченнінг Татум («Мачо і ботан 2», « ... Читати далі »

Переглядів 899 | Коментарів 0 Продовження

Том Хіддлстон получив роль в Острові Черепа

Харизматичного Тома Хіддлстона («Тор») призначили на головну роль в майбутньому фільмі «Острів Черепа». 

Інформація носить офіційний характер і їй можна довіря ... Читати далі »

Переглядів 680 | Коментарів 0 Продовження

Адам Драйвер перейшов на темну сторону?

Уважні шанувальники великого кіно напевно згадають, що Адам Драйвер («Стежки») був одним з перших акторів, який підписав контракт на зйомки в сьомому епізоді «Зоряних воєн». Тоді таблоїди в один голос твердили, що Драйверу належить зіграти головного антагоніста відродженої франшизи, од ... Читати далі »

Переглядів 577 | Коментарів 0 Продовження
« 1 2 ... 232 233 234 235 236 ... 239 240 »
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3603
Міні чат
200
Copyright © 2015 |