RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2014 » Вересень » 19 » Дедпулу дали зелене світло
16:30
Дедпулу дали зелене світло
Студія 20th Century Fox офіційно оголосила про початок роботи над екранізацією коміксів про Дедпула, повідомляє The Hollywood Reporter. Вихід картини запланований 12 лютого 2016 року. 

Перша поява Дедпула на екранах відбулося в блокбастері «Люди Ікс: Початок. Росомаха ». Уейда Уїлсона зіграв Райан Рейнолдс, а образ антагоніста після трансформації в мутанта втілив Скотт Едкінс. Студія поки не називає ім'я виконавця головної ролі, але інсайдери високо оцінюють шанси Рейнолдса на повернення до знайомого образу. Режисером картини призначений Тім Міллер. Останній варіант сценарію написали автори «Ласкаво просимо в Zомбіленд» Ретт Різ і Пол Верник. 



Кілька тижнів тому надбанням громадськості став тестовий ролик «Дедпула», знятий Тімом Міллером пару років тому. Як повідомляється, відео справило сприятливе враження на керівництво студії, яке вирішило нарешті дати проекту зелене світло. «Реакція глядачів на це відео нам дуже допомогла, - зазначив Рейнолдс. - Ми переконалися в тому, що ми не самотні в любові до Дедпула. Здорово, що при активній підтримці користувачів соціальних мереж стало можливо зрушити цю гору ».



На початку цього року продюсер фільмів про Людей Ікс Лорен Шулер Доннер оголосила про те, що «Дедпул» може отримати бюджет в $ 50 млн і рейтинг R.
Переглядів: 549 | Додав: Elnino | Теги: Дедпул, фільм, Райан Рейнолдс | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3595
Міні чат
200
Copyright © 2015 |