RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2014 » Вересень » 17 » Адам Драйвер перейшов на темну сторону?
21:31
Адам Драйвер перейшов на темну сторону?
Уважні шанувальники великого кіно напевно згадають, що Адам Драйвер («Стежки») був одним з перших акторів, який підписав контракт на зйомки в сьомому епізоді «Зоряних воєн». Тоді таблоїди в один голос твердили, що Драйверу належить зіграти головного антагоніста відродженої франшизи, однак останні фотографії зі знімального майданчика змушують нас дещо засумніватися в цьому твердженні. 

Недавно всюдисущим фанатам вдалося сфотографувати Адама в костюмі пілота одного з винищувачів X-Wing, які також були помічені декількома днями раніше. Чому головний лиходій носить льотну уніформу повстанців Опору, питання дуже цікаве. 





У Мережі з'явилося відразу кілька теорій, згідно з якими персонаж Драйвера був або засланим шпигуном, чи бунтівником, що переметнувся на темну сторону. Не можна також виключати варіант, що костюм потрібен був для зйомок флешбеків його персонажа. Втім, сам режисер картини Джей Джей Абрамс - відомий жартівник, і напевно в курсі, що за його акторами цілодобово стежать папарацці. Йому нічого не коштує заради забави нарядити Драйвера в настільки незвичайний наряд і тим самим остаточно збити фанатів з пантелику. 



У травні цього року вже мелькала інформація про те, що Адам може зіграти сина Хана Соло (Харрісон Форд) і Принцеси Леї (Кері Фішер), який проявляє інтерес до темної сторони Сили. Тоді студія Disney відмовилася від будь-яких коментарів. Нагадаємо, що українська прем'єра картини запланована 18 грудня 2015 року.
Переглядів: 575 | Додав: Elnino | Теги: Адам Драйвер, Зоряні Війни, Джей Лжей Абрамс | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |