RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2014 » Вересень » 21 » Метт Деймон може отримати роль у Великій стіні
13:59
Метт Деймон може отримати роль у Великій стіні
Як повідомляє Deadline, Метт Деймон вступив в переговори зі студією Legendary Pictures, що запропонувала акторові головну роль в картині «Велика стіна». 

Перші чутки про фільм з'явилися кілька років тому, коли в режисерське крісло був запрошений Едвард Цвік, а на головні ролі претендували Бенджамін Уокер і Генрі Кавілл. В 2012-му проект був заморожений, але в березні цього року керівництво Legendary Pictures прийняло рішення відновити роботу над картиною. Режисером фільму був призначений Чжан Імоу («Герой»). 



Спочатку передбачалося, що сюжет, прописаний виконавчим директором Legendary Pictures Томасом Таллом і автором «Війни світів Z» Максом Бруксом, міститиме елементи містики. Тепер повідомляється, що сценарій може втратити надприродну складову. Останню версію тексту написав Тоні Гілрой, з яким Деймон знайомий по роботі над трилогією про Джейсона Борна. У центрі сюжету фільму виявиться історія будівництва Великої Китайської стіни. 



Кілька років тому Деймон вважався одним з претендентів на головну роль у фільмі Імоу «Квіти війни», але китайський режисер віддав перевагу кандидатуру Крістіана Бейла. 



Перешкодити участі Деймона в проекті студії Legendary може напружений робочий графік. У листопаді актор приступить до зйомок у науково-фантастичному фільмі Рідлі Скотта «Марсіанин». Також найближчим часом Метту належить повернутися до образу Борна в новій частині знаменитої шпигунської франшизи.
 
Переглядів: 525 | Додав: Elnino | Теги: Метт Деймон, Велика стіна, Legendary Pictures | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |