RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2014 » Вересень » 21
Додати матеріал

Метт Деймон може отримати роль у Великій стіні

Як повідомляє Deadline, Метт Деймон вступив в переговори зі студією Legendary Pictures, що запропонувала акторові головну роль в картині «Велика стіна». 

Перші чутки про фільм з'явилися кілька років тому, коли в режисерське крісло був запрошений Едвард Цвік, а на головні ролі претендували Бенджамін Уокер і Генрі Кавілл. В 2012-му проект був заморожений, але в березні цього року керівництво Legendary Pictures прийняло рішення відн ... Читати далі »

Переглядів 524 | Коментарів 0 Продовження

Universal розповість нову різдвяну історію

Як повідомляє The Hollywood Reporter, студія Universal придбала права на екранізацію збірки оповідань Let It Snow, у створенні якого брали участь Джон Грін, Морін Джонсон і Лорен Міракл. 

Книга, що вийшла в друк в 2008 році оповідає про три  історії кохання, які паралельно розвиваються  на тлі снігового бурану, який обрушився на місто Грейсленд в різдвяні свята. Збірка оповідань був тепло зустрінутий критиками і увійшов до списку бестс ... Читати далі »

Переглядів 584 | Коментарів 0 Продовження

Автор «Чарівника з країни Оз» отримає байопік

Компанія New Line Cinema починає роботу над байопіком Л. Френка Баума, повідомляє The Hollywood Reporter. 

В основу сюжету буде покладена сценарна заявка Джоша Голдена, що став цього року фіналістом конкурсу Академії кінематографічних мистецтв і наук на здобуття Стипендії Ніколлен, покликаної допомогти авторам початківцям

... Читати далі »

Переглядів 559 | Коментарів 0 Продовження

Загін Самогубців вийде на великі екрани

Як повідомляє The Hollywood Reporter, студія Warner Bros. і компанія DC Comics ведуть роботу над екранізацією коміксів про загін Самовбивць. 

Сценарій картини кілька років тому написав Джастін Маркс («Стрітфайтер»), але кінокомпанія в той момент не зважилася дати проекту зелене світло. Представники студії поки офіційно не підтвердили інформацію про відновлення робіт, але інсайдери повідомляють, що «Загін Самовбивць» може ... Читати далі »

Переглядів 937 | Коментарів 0 Продовження
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |