RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » Архів матеріалів
Додати матеріал

Зірка "Вовка з Уолл-стріт" зніметься в екранізації манги

Марго Роббі, які багато глядачів пам'ятають за проектом "Вовк з Уолл-стріт", має намір зіграти одну з провідних ролей в екранізації манги "Привид в обладунках". 


... Читати далі »

Переглядів 722 | Коментарів 0 Продовження

Дуейн Джонсон прийняв сторону зла

Як повідомляє Variety, Дуейн "Скеля" Джонсон зіграє роль суперлиходія Чорного Адама в екранізації коміксу «Шазам!». Актор підтвердив інформацію в своєму твіттері. 

Чутки про участь Джонсона в одному з проектів студії Warner Bros. з'явилися в березні. Наприкінці липня актор натякнув, що він отримав роль в «Шазамі!», Але не став уточнювати, зіграє він антагоніста Чорного Адама або борця зі злом Шазама.  ... Читати далі »

Переглядів 568 | Коментарів 0 Продовження

Алекс Куртцман підписав трирічний контракт з Universal

Новостворена виробнича компанія Алекса Куртцмана Secret Hideout уклала з Universal Pictures угоду строком на три роки, протягом яких сценарист і продюсер «Зоряного шляху» буде курирувати не тільки серію фільмів про класичних монстрів студії, але і деякі інші великі картини. 

Першим проектом кінематографіста стане оновлена ​​версія «Мумії», до розробки якої Куртцман причетний починаючи з 2012 року, коли разом зі ... Читати далі »

Переглядів 502 | Коментарів 0 Продовження

Ріла Фукусіма зніметься в серіалі "Стріла"

Зірка кінокоміксу "Росомаха: Безсмертний", актриса Ріла Фукусіма, стала володаркою повторюваної ролі в третьому сезоні проекту "Стріла" каналу The CW. 



Фукусіма гратиме Татц ... Читати далі »

Переглядів 580 | Коментарів 0 Продовження

Австралія профінансує п'ятих «Піратів Карибського моря»

Австралійський уряд виділить Disney понад 20 мільйонів доларів на «Піратів Карибського моря 5», щоб забезпечити проведення зйомок картини на території країни. 

Раніше компанія домоглася отримання фінансових стимулів для виробництва «20 000 льє під водою», однак робота над проектом була заморожена в зв'язку з відмовою Девіда Фінчера встати біля керма фільму. В результаті студія попросила владу держави перерозподіл ... Читати далі »

Переглядів 481 | Коментарів 0 Продовження

"Трансформери 4" розтрощили "Піратів Карибського моря 2"

Фільм "Трансформери 4: Епоха винищення" продовжує свій тріумфальний хід по рейтингу найкасовіших кінопроектів в історії кіно. 

На момент написання даної замітки світові збори картини перевищили 1,072 мільярда доларів, що дозволило їй витіснити з 11-го місця фільм & ... Читати далі »

Переглядів 520 | Коментарів 0 Продовження

Еротичні фото Дженніфер Лоуренс і інших зірок потрапили в Мережу

Величезна неприємність для знаменитостей і приємність для всього Інтернету трапилася на цих вихідних. Невідомий зламав акаунти на iCloud Дженніфер Лоуренс, Кейлі Куоко і ще десяток з зайвим селебрітіс. І звичайно ж, там виявилися відверті фото. 

Любов до iPhone зіграла зі знаменитостями злий жарт. Особисті фото з'явилися спочатку на іміджбордах 4chan, пізніше - на reddit. Частина матеріалів на момент написання цього матеріалу вже видале ... Читати далі »

Переглядів 2962 | Коментарів 0 Продовження

Пітт, ДіКапріо, Де Ніро в короткометражці від Скорсезе

У 1995 році Мартін Скорсезе зняв відмінний фільм «Казино» з Робертом Де Ніро в головній ролі. Тепер режисер повернеться до теми азартних ігор, але тепер виключно заради грошей. 

Скорсезе погодився зняти короткометражний фільм, що рекламує гральні заклади бренду Melco-Crown Entertainment (MCE), Lawrence Ho і James Packer. Радує те, що це буде не реклама в традиційному розумінні, а кіно за участю акторів першої величини. Так, Скорсезе ... Читати далі »

Переглядів 627 | Коментарів 0 Продовження

Прем'єра Люті в Англії

28 серпня в Бовінгтонському Музеї Танків пройшла презентація військового екшну Девіда Ейра «Лють». 



Фільм представили режисер Девід Ейр, продюсер Білл Блок і виконавці головних ролей Бред ... Читати далі »

Переглядів 872 | Коментарів 0 Продовження

Спільна комедія від Зака Галіфіанакіса і Луїса С. К

Поки сіткоми на інших каналах загинаються телеканал FX, активно розвиває своє комедійне відгалуження і замовив новий півгодинний серіал чи не найкращим комікам в світі - Заку Галіфіанакісу і Луїсу С. К., над яким вони разом попрацюють. 


На фото Луїс С. К.

Май ... Читати далі »

Переглядів 583 | Коментарів 0 Продовження
« 1 2 ... 235 236 237 238 239 240 »
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |