RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Жовтень » 28
Додати матеріал

Нумі Рапас зіграє дружину Енцо Феррарі

Нумі Рапас ("Номер 44") приєдналася до акторського складу біографічного фільму, присвяченого Енцо Феррарі, який має намір зняти режисер Майкл Манн. Про це повідомляє видання The Wrap.

Актрисі належить зіграти Лауру Домініку, дружину знаменитого італійського конструктора і підприємця. Роль самого ... Читати далі »

Переглядів 475 | Коментарів 0 Продовження

HBO закрив комедію «На межі» після першого сезону

HBO змінив свої наміри відносно нового серіалу "На межі". Як повідомляє видання The Hollywood Reporter, кабельний канал прийняв рішення закрити комедію, головні ролі в якій виконують Тім Роббінс і Джек Блек після першого сезону, незважаючи на оголошення, зроблене в липні поточного року про про ... Читати далі »

Переглядів 543 | Коментарів 0 Продовження

Руні Мара і Ніколас Холт зіграють у фільмі про загробне життя

Руні Мара і Ніколас Холт зіграють головні ролі у фантастичній драмі під назвою "The Discovery". Про це повідомляє видання Comingsoon. Дія картини відбуватиметься в світі, в якому існування "загробного життя" є науково доведеним фактом.

Холт дісталася роль сина дослідника, який зробив це історичне відкриття, а Мара зіграє його кохану з якимсь трагічним минулим. Проект фінансуватиметься студіями Endgame Entertainment і Protagonist P ... Читати далі »

Переглядів 519 | Коментарів 0 Продовження

Прем'єра «Супердівчини» встановила рекорд переглядів за ніч

Прем'єра одного з найочікуваніших відеокоміксів сезону 2015-2016, "Супердівчина", що відбулася на каналі CBS в Понеділок, 26 жовтня 2015, показала впевнений старт. Прем'єрний епізод у момент ефіру з урахуванням переглядів в той же день зібрав біля екранів 12,9 мільйона чоловік. Де ... Читати далі »

Переглядів 616 | Коментарів 0 Продовження

Джей Джей Абрамс підтвердив невипадковість відсутності Люка

Відсутність Люка Скайуокера у всіх промо-матеріалах до фільму "Зоряні війни: Епізод 7 - Пробудження Сили" невипадкова. Підтвердження прозвучало з вуст режисера Джей Джей Абрамса, з яким вдалося поговорити кореспондентові агентства AP.

"Так, баг ... Читати далі »

Переглядів 465 | Коментарів 0 Продовження

Фільм «007: Спектр» успішно стартував у Великобританії

Фільм "007: Спектр" успішно стартував на батьківщині Джеймса Бонда. Як повідомляє видання The Hollywood Reporter, вже перші сеанси після світової прем'єри дозволили картині заробити 6,4 мільйона доларів всього на 647 екранах.

Стверджується також, що одні нічні покази забезпечили проекту бі ... Читати далі »

Переглядів 463 | Коментарів 0 Продовження
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |