RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Жовтень » 28 » Прем'єра «Супердівчини» встановила рекорд переглядів за ніч
18:27
Прем'єра «Супердівчини» встановила рекорд переглядів за ніч
Прем'єра одного з найочікуваніших відеокоміксів сезону 2015-2016, "Супердівчина", що відбулася на каналі CBS в Понеділок, 26 жовтня 2015, показала впевнений старт. Прем'єрний епізод у момент ефіру з урахуванням переглядів в той же день зібрав біля екранів 12,9 мільйона чоловік. Демо-рейтинг годиної серії серед ключової аудиторії глядачів від 18 до 49 років за час ефіру, згідно з даними компанії Nielsen, становить 3,2. Це означає, що "Супердівчина" стала найбільш рейтинговим новим серіалом осені з урахуванням переглядів за першу ніч. Про це повідомляє видання The Hollywood Reporter.

Як і в ситуації з будь-якими іншими серіалами, кількість глядачів, які подивилися перший епізод "Супердівчини", збільшуватиметься завдяки "відстроченим переглядам". Приміром, серіал "Куантіко" каналу ABC за сім днів з моменту ефіру збільшив свою аудиторію в два рази.
Попередній рекорд самого рейтингового нового серіалу сезону 2015-2016 за ніч був встановлений драмою каналу NBC "Сліпа пляма". Демо-рейтинг прем'єри, що відбулася 21 вересня, склав 3,1.



​Нагадаємо, що в серіалі виконавчих продюсерів Грега Берланті, Елі Адлер і Ендрю Крейсберга, ролі виконують Мелісса Беноіст, Чайлер Лі, Девід Хервуд, Мехкад Брукс, Каліста Флокхарт, Дженна Деван, Іддо Голдберг, Пітер Фасінеллі, Кріс Браунінг та інші актори.
Переглядів: 611 | Додав: Elnino | Теги: 1 сезон, серіал, рейтинг, Супердівчина, рекорд | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6093
Міні чат
200
Copyright © 2015 |