RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Жовтень » 28 » Джей Джей Абрамс підтвердив невипадковість відсутності Люка
09:23
Джей Джей Абрамс підтвердив невипадковість відсутності Люка
Відсутність Люка Скайуокера у всіх промо-матеріалах до фільму "Зоряні війни: Епізод 7 - Пробудження Сили" невипадкова. Підтвердження прозвучало з вуст режисера Джей Джей Абрамса, з яким вдалося поговорити кореспондентові агентства AP.

"Так, багато хто ставить ці питання. Не можу дочекатися, щоб побачити вашу реакцію, коли ви зрозумієте причину. Звичайно ж, це невипадково", - сказав Абрамс. Він також повідомив, що створення спецефектів для картини триватиме ще три або чотири тижні. "Зараз ми на етапі монтажу, склеюємо сцени, накладаємо спецефекти, тестуємо. У нас буде ще одна сесія запису саундтрека з Джоном Вільямсом, справжнім богом у всьому, що стосується музики. Це був воістину сюрреалістичний досвід для мене, з нетерпінням чекаю моменту, коли зможу представити фільм всьому світу ", - додав він. Абрамс також подякував шанувальникам за гарячий прийом, який вони влаштували фінальному трейлеру сьомого епізоду "Зоряних воєн". Нагадаємо, що ролик встановив абсолютний рекорд за кількістю переглядів за перші 24 години.



Прем'єра "Зоряних воєн 7" запланована на 17 грудня 2015 року. Фільм дасть старт новій трилогії і безлічі інших проектів в різних областях розважальної індустрії.
Переглядів: 463 | Додав: Elnino | Теги: люк, Зоряні війни: Епізод 7 - Пробудженн, новини, Джей Джей | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |