RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Жовтень » 28 » HBO закрив комедію «На межі» після першого сезону
21:33
HBO закрив комедію «На межі» після першого сезону
HBO змінив свої наміри відносно нового серіалу "На межі". Як повідомляє видання The Hollywood Reporter, кабельний канал прийняв рішення закрити комедію, головні ролі в якій виконують Тім Роббінс і Джек Блек після першого сезону, незважаючи на оголошення, зроблене в липні поточного року про продовження шоу на другий сезон.

"Переглянувши наш графік і оцінивши його потреби, ми, на жаль, зрозуміли, що не зможемо приділити увагу другому сезону серіалу" На межі ", як він того заслуговує. Ми пишаємося першим сезоном і бажаємо всім, хто брав участь у його створенні, всього найкращого ", - йдеться в заяві HBO.



Півгодинна комедія, що вийшла наприкінці червня 2015 одночасно з серіалом "Гравці", головну роль у якому виконує Дуейн Джонсон, була частиною стратегії HBO з розширення комедійного контенту.

Серіал, створений Кімом і Роберто Бенабібамі, зібрав змішані відгуки. На Metacritic його рейтинг становить 52, тоді як у "Гравців", вже продовжених на другий сезон, - 65. Прем'єра серіалу, що транслювався в 22:30, зацікавила 1,6 мільйона чоловік. Глядацька аудиторія "Гравців" - 2,2 мільйона чоловік.

У лінійці комедійних серіалів каналу HBO крім "Гравців" числяться "Долл і Ем", "Дівчата", "Старість - не радість", "Кремнієва долина", "Єдність", "ВІП".
Переглядів: 542 | Додав: Elnino | Теги: серіал, На межі, закрили, 2 сезон, дата виходу, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |