RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Жовтень » 28 » Руні Мара і Ніколас Холт зіграють у фільмі про загробне життя
18:37
Руні Мара і Ніколас Холт зіграють у фільмі про загробне життя
Руні Мара і Ніколас Холт зіграють головні ролі у фантастичній драмі під назвою "The Discovery". Про це повідомляє видання Comingsoon. Дія картини відбуватиметься в світі, в якому існування "загробного життя" є науково доведеним фактом.

Холт дісталася роль сина дослідника, який зробив це історичне відкриття, а Мара зіграє його кохану з якимсь трагічним минулим. Проект фінансуватиметься студіями Endgame Entertainment і Protagonist Pictures. Постановником картини призначений Чарлі МакДауелл. Очікується, що знімальний процес стартує вже в січні 2016 року. Можливий прокатний графік фільму поки не називається.



Нагадаємо, що в 2015 році глядачі могли бачити Руні Мару в картині "Пен: Подорож в Нетландію", яка провалилася в прокаті, незважаючи на зірковий акторський склад і великий виробничий і рекламний бюджети. У 2016 році відбудеться прем'єра анімаційного фільму "Кубо і дві струни", в якому голосом Мари буде говорити одна з головних героїнь.

Що стосується Ніколаса Холта, то в 2015 році він зіграв одну зі своїх найяскравіших ролей у фантастичному бойовику "Шалений Макс 4: Дорога гніву". А в 2016 році глядачі зможуть побачити актора у фільмі "Люди Ікс: Апокаліпсис".
Переглядів: 515 | Додав: Elnino | Теги: Ніколас Холт, новини кіно, Руні Мара, фільм, The Discovery | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |