RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Жовтень » 16
Додати матеріал

Ніл Бломкамп анонсував повернення імпульсної рушниці

Ніл Бломкамп, який продовжує підготовку до зйомок фільму з умовною назвою "Чужий 5", анонсував новий сюрприз для шанувальників знаменитої франшизи. На своїй офіційній сторінці в Instagram режисер продемонстрував імпульсну гвинтівку M41A, якою були озброєні десантники з кінофільму "Чужі". "Ми всі ... Читати далі »

Переглядів 459 | Коментарів 0 Продовження

На студію Universal подали до суду через фільм з Томом Крузом

Кіностудія Universal і творці біографічної драми "Мена", сюжет якої будується навколо долі Баррі Сили, одного з найуспішніших контрабандистів з команди Пабло Ескобара, який став інформатором американських спецслужб, названі відповідачами у позові, який подала до суду дочка Сили. Про це повідомляє видання The Advocate.

У позові вказується, що Universal заплатила 350 тис., доларів третій дружині вбитого в 1986 році інформатора за сприяння у е ... Читати далі »

Переглядів 443 | Коментарів 0 Продовження

Він Дізель назвав місце дії «Форсажу 8»

Команда Домініка Торетто із серії фільмів "Форсаж" відправляється в Нью-Йорк. Як повідомив в програмі популярного американського телеведучого Джиммі Феллона виконавець головної ролі і продюсер проекту Він Дізель саме там буде відбуватися дія картини "Форсаж 8".

... Читати далі »

Переглядів 475 | Коментарів 0 Продовження

Годзілла зустрінеться з Кінг Конгом в 2020 році

Кіностудії Legendary and Warner Bros. Pictures погодили прокатний план фільмів, в яких повинні з'явитися популярні монстри Годзілла і Кінг Конг. Як повідомляється в офіційному прес-релізі, їх "спільний проект" з робочою назвою "Годзілла проти Кінг Конга" буде представлений глядачам в 2020 році.

Виходу цього фільму передуватиме прем'єра картини "Кінг Конг: Острів черепа" в 2017 році і "Годзілла 2" - в 20 ... Читати далі »

Переглядів 503 | Коментарів 0 Продовження
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3594
Міні чат
200
Copyright © 2015 |