RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Жовтень » 16 » Ніл Бломкамп анонсував повернення імпульсної рушниці
22:41
Ніл Бломкамп анонсував повернення імпульсної рушниці
Ніл Бломкамп, який продовжує підготовку до зйомок фільму з умовною назвою "Чужий 5", анонсував новий сюрприз для шанувальників знаменитої франшизи. На своїй офіційній сторінці в Instagram режисер продемонстрував імпульсну гвинтівку M41A, якою були озброєні десантники з кінофільму "Чужі". "Ми всі знали, що буде імпульсна гвинтівка. Це очевидно", - написав Бломкемп в коментарях до знімка.

Нагадаємо, що дія фільму "Чужий 5" відбуватиметься у всесвіті, створеному Рідлі Скоттом і Джеймсом Кемероном, а сюжет заснований на власних ідеях південноафриканського постановника, який неодноразово зізнавався в любові до франшизи. Керівництво кіностудії 20th Century Fox схвалило його проект на початку 2015 року та погодилося виділити необхідне фінансування. Очікується, що сюжет картини проігнорує третю і четверту серії "Чужого", а головними героями знову стануть Еллен Ріплі і капрал Дуейн Хікс. Виконавці цих ролей Сігурні Уівер і Майкл Бьен вже заявляли про готовність взяти участь у фільмі.



Терміни робіт над картиною на момент написання даної замітки не уточнювалися. Передбачається, що зйомки стартують тільки після завершення всіх робіт над фільмом "Чужий: Втрачений рай" Рідлі Скотта.
Переглядів: 461 | Додав: Elnino | Теги: кіно, Ніл Бломкамп, Чужий 5, новини, M41A | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3595
Міні чат
200
Copyright © 2015 |