RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Жовтень » 16 » На студію Universal подали до суду через фільм з Томом Крузом
22:22
На студію Universal подали до суду через фільм з Томом Крузом
Кіностудія Universal і творці біографічної драми "Мена", сюжет якої будується навколо долі Баррі Сили, одного з найуспішніших контрабандистів з команди Пабло Ескобара, який став інформатором американських спецслужб, названі відповідачами у позові, який подала до суду дочка Сили. Про це повідомляє видання The Advocate.

У позові вказується, що Universal заплатила 350 тис., доларів третій дружині вбитого в 1986 році інформатора за сприяння у екранізації. Однак Лайза Сила Фрайгон, дочка від першого шлюбу Баррі Сили, стверджує, що лише вона є розпорядником фонду покійного батька і всі подібні переговори мали вестися з нею. Позивачка вимагає заборонити випуск картини, реліз якої намічений на 6 січня 2017 року.



В американському законодавстві відсутнє поняття "право на життєпис", але багато фондів, контрольовані спадкоємцями відомих персон, домагаються заборони на комерційне використання їхніх імен і зовнішнього вигляду. Представники кіностудії Universal Pictures поки відмовляються від коментарів з цього приводу.

Нагадаємо, що головні ролі у фільмі "Мена" зіграли Том Круз, Домналл Глісон, Джейма Мейс, Джессі Племонс, Сара Райт, Лола Керк, Калеб Лендрі Джонс, Ейпріл Біллінгслі, Коннор Тріннір, Беніто Мартінес та інші актори.
Переглядів: 444 | Додав: Elnino | Теги: Universal, кіно, мена, Том Круз, фільм, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6091
Міні чат
200
Copyright © 2015 |