RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Жовтень » 16 » Годзілла зустрінеться з Кінг Конгом в 2020 році
00:02
Годзілла зустрінеться з Кінг Конгом в 2020 році
Кіностудії Legendary and Warner Bros. Pictures погодили прокатний план фільмів, в яких повинні з'явитися популярні монстри Годзілла і Кінг Конг. Як повідомляється в офіційному прес-релізі, їх "спільний проект" з робочою назвою "Годзілла проти Кінг Конга" буде представлений глядачам в 2020 році.

Виходу цього фільму передуватиме прем'єра картини "Кінг Конг: Острів черепа" в 2017 році і "Годзілла 2" - в 2018 році. Зйомки першого з них повинні стартувати 19 жовтня 2015. У проекті задіяні такі актори, як Брі Ларсон, Том Хіддлстон, Семюел Л. Джексон, Корі Хоукінс, Тобі Кеббелл, Джейсон Мітчелл, Джон Гудмен, Джон С. Рейлі, Томас Манн та інші. Постановник Джордан Вон-Робертс. Раніше повідомлялося, що частина дії відбуватиметься на території США в 70-х роках XX століття, а частина на легендарній батьківщині Кінг Конга. Сюжет будуватиметься навколо героя, який відправляється на пошуки свого брата, а також таємничої субстанції, яка визначає небачені розміри тварин Острову черепа.



Очікується, що сполучною ланкою стане секретна урядова служба "Монарх", яка фігурувала у фільмі "Годзілла" 2014 випуску. Постановник і акторський склад фільму "Годзілла проти Кінг Конга" поки не уточнювався.
Переглядів: 507 | Додав: Elnino | Теги: кіно, дата виходу, новини, Годзілла проти Кінг Конга | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |