RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Жовтень » 16 » Він Дізель назвав місце дії «Форсажу 8»
15:06
Він Дізель назвав місце дії «Форсажу 8»
Команда Домініка Торетто із серії фільмів "Форсаж" відправляється в Нью-Йорк. Як повідомив в програмі популярного американського телеведучого Джиммі Феллона виконавець головної ролі і продюсер проекту Він Дізель саме там буде відбуватися дія картини "Форсаж 8".

"Нью-Йорк, дитинко. Про це мало хто знає, що перша серія була знята за мотивами статті про вуличних гонщиків Нью-Йорка. Режисер і продюсер прийняли рішення перенести дію в Лос-Анджелес, але замітка, яка дала старт цілій франшизі була про Нью-Йорк. Так що ми просто повертаємося додому, дитинко ", - сказав Дізель.

Він не уточнив сюжет картини і дійових осіб. Нагадаємо, що раніше Він Дізель представив режисера "Форсажу 8". Ним став творець музичного фільму "Голос вулиць" Ф. Гері Грей. Ця картина, також випущена студією Universal, і заробила в прокаті близько 200 мільйонів доларів при виробничому бюджеті всього в 28 мільйонів доларів.



За твердженням Дізеля, він пообіцяв керівництву студії ще три фільми з серії "Форсаж" перш, ніж Домінік Торетто зі своїми друзями піде на відпочинок. Восьма серія заявлена ​​в прокат у квітні 2017 року. Сьома ж частина стала одним з найкасовіших кінопроектів в історії кіно, заробивши більше 1,5 мільярда доларів.
Переглядів: 481 | Додав: Elnino | Теги: місце дії, дата виходу, новини, Форсаж 8, Він Дізель | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |