RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Грудень » 07
Додати матеріал

Шейлін Вудлі знімається разом з Різ Уізерспун і Ніколь Кідман

Зірка франшизи "Дивергент" Шейлін Вудлі отримала пропозицію знятися в серіалі з обмеженою кількістю епізодів, заснованому на романі австралійської письменниці Ліан Моріарті "Важлива неважлива брехня" ("Big Little Lies"). Як повідомляє видання The Hollywood Reporter з посиланням на свої дж ... Читати далі »

Переглядів 544 | Коментарів 0 Продовження

Китайський бокс-офіс перевищив шість мільярдів доларів

Сукупні касові збори фільмів в китайському прокаті перевищили до початку грудня 2015 40 мільярдів юанів (близько 6,3 мільярда доларів). Про це з посиланням на новинне агентство "Синьхуа" повідомляє видання The Hollywood Reporter.

Таким чином, у порівнянні з тим же періодом 2014 року касові збори збільшилися майже на 50 відсотків. 23,7 мільярда юанів (близько 3,7 мільярда доларів) заробили в Китаї кінопроекти власного виробництва, тобто ... Читати далі »

Переглядів 538 | Коментарів 0 Продовження

Фінал «Голодних ігор» втримав лідерство в домашньому прокаті

Тиждень після Дня подяки - це час затишшя в американських кінотеатрах, а тому в минулий уїкенд в широкому прокаті дебютував всього один фільм. Проте цьому новачкові, хоррору «Крампус», не вдалося відібрати у блокбастера «Голодні ігри: Переспівниця. Частина 2 » лідер ... Читати далі »

Переглядів 552 | Коментарів 0 Продовження

Діпіка Падуконе зіграє в триквелі «Трьох іксів»?

Тим, хто не знає Діпіку Падуконе, вже незабаром представиться можливість ближче познайомитися з цією актрисою. Ходять чутки, що зірка Боллівуда приєдналася до акторського складу блокбастера «Три ікси: Повернення Ксандера Кейджа», де зіграє кохану головного героя.

Крім того, що вона опублікувала в мережі фото, яке ще більше підігріло інтерес журналістів, про її кастинг також написала індійська газета Deccan Herald. Правда, в ... Читати далі »

Переглядів 551 | Коментарів 0 Продовження
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |