RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Грудень » 7 » Шейлін Вудлі знімається разом з Різ Уізерспун і Ніколь Кідман
19:30
Шейлін Вудлі знімається разом з Різ Уізерспун і Ніколь Кідман
Зірка франшизи "Дивергент" Шейлін Вудлі отримала пропозицію знятися в серіалі з обмеженою кількістю епізодів, заснованому на романі австралійської письменниці Ліан Моріарті "Важлива неважлива брехня" ("Big Little Lies"). Як повідомляє видання The Hollywood Reporter з посиланням на свої джерела, контракт буде підписаний в найближчі дні. Канал HBO утримується від коментарів.

Канал HBO переміг у війні пропозицій, його конкурентом в якій виступав потоковий сервіс Netflix, і придбав права на серіал в травні поточного року. Виконавчим продюсером і сценаристом драми є багаторазовий лауреат премії "Еммі" Девід Е. Келлі ("Практика").



У серіалі "Важлива неважлива брехня" в центрі сюжету опиняються три матері дітей дошкільного віку. Їх з вигляду благополучні життя руйнуються у зв'язку з подією на благодійному вечорі вбивством. Вудлі зіграє Джейн, матері-одиначки, яка є однією з трьох головних персонажів. Ролі двох інших героїнь виконають Різ Уізерспун і Ніколь Кідман.

Права на роман, опублікований у липні 2014 року, були придбані компаніями Blossom Films і Pacific Standard, які належать Кідман і Уізерспун відповідно. Спершу планувалася повнометражна екранізація бестселера №1 за версією New York Times, а потім було прийнято рішення зняти драму в телевізійному форматі. Кідман і Уізерспун ділять функції виконавчих продюсерів.
Переглядів: 545 | Додав: Elnino | Теги: Ніколь Кідман, Шейлін Вудлі, Важлива неважлива брехня, Різ Уізерспун, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |