RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Грудень » 7 » Діпіка Падуконе зіграє в триквелі «Трьох іксів»?
12:13
Діпіка Падуконе зіграє в триквелі «Трьох іксів»?
Тим, хто не знає Діпіку Падуконе, вже незабаром представиться можливість ближче познайомитися з цією актрисою. Ходять чутки, що зірка Боллівуда приєдналася до акторського складу блокбастера «Три ікси: Повернення Ксандера Кейджа», де зіграє кохану головного героя.

Крім того, що вона опублікувала в мережі фото, яке ще більше підігріло інтерес журналістів, про її кастинг також написала індійська газета Deccan Herald. Правда, в американській пресі ці чутки підтвердження поки не отримали.

Для тих, хто уважно стежив за закадровими перипетіями сьомого «Форсажу», вибір Діпіки в пару до Віна Дізеля навряд чи стане сюрпризом. Так, актор запросив Падуконе виконати одну з ролей у згаданому «Форсажі», але через контрактні зобов'язання, що були на той момент дівчині довелося відмовитися. До слова, для боллівудської зірки третя частина кіносеріі «Три ікси» може стати дебютом в американському кінематографі.



Новий фільм франшизи ознаменує повернення Дізеля до ролі екстремала Ксандера Кейджа. Перша частина вийшла в 2002 році і хоча не викликала захоплення у критиків, але все ж була успішна в бокс-офісі. Ідея зняти триквел з'явилася ще шість років тому, але тільки зараз вона стала як ніколи близька до реалізації.

Точна дата початку зйомок поки не визначена, відомо лише, що вони пройдуть на Філіппінах. В якості постановника проекту пару місяців тому був обраний Ді Джей Карузо.
Переглядів: 553 | Додав: Elnino | Теги: Три ікси 3, триквел, новини, Він Дізель, Діпіка Падукон | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |