RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Грудень » 7 » Фінал «Голодних ігор» втримав лідерство в домашньому прокаті
18:46
Фінал «Голодних ігор» втримав лідерство в домашньому прокаті
Тиждень після Дня подяки - це час затишшя в американських кінотеатрах, а тому в минулий уїкенд в широкому прокаті дебютував всього один фільм. Проте цьому новачкові, хоррору «Крампус», не вдалося відібрати у блокбастера «Голодні ігри: Переспівниця. Частина 2 » лідерство в топі-5.

На прощання Катніс Евердін продовжує розбурхувати розум глядачів - на минулому тижні вони віддали $ 18,6 млн., за те, щоб насолодитися останньою частиною «Голодних ігор». І нехай прискіпливі критики знайшли у фільмі Френсіса Лоуренса чимало недоліків, результат в домашньому прокаті говорить сам за себе - $ 227,1 млн. На міжнародній арені друга «Переспівниця» відчуває себе так само добре - тут вона зібрала понад $ 523 млн і вже перевершила досягнення перших «Голодних ігор» (за результатами трьох тижнів в прокаті).



А ось згаданий «Крампус», знятий Майклом Доерті, зайняв друге місце в топі-5, заробивши $ 16 млн. Різдвяний хоррор перевершив очікування критиків, які прогнозували йому дебютні збори в $ 13 млн. Фільм розповідає про звичайну родину, де діти все ще вірять в Санту, але на Різдво до них, на жаль, навідується не дідусь з бородою, а його антипод - монстр Крампус.



Неабияка боротьба в минулі вихідні розгорілася за третю і четверту позиції у фінансовому рейтингу. І переможцем в цій сутичці вийшла спортивна драма «Крід: Спадщина Роккі». Глядачі віддали $ 15,54 млн., за зустріч з Роккі Бальбоа та його новим підопічним Адонісом. Зараз у скарбничці у фільму Райана Куглера мається $ 65,1 млн., що майже в два рази перевищує його виробничий бюджет ($ 35 млн). Не тільки Сільвестр Сталлоне прекрасний у звичному для нього образі Роккі, суцільно позитивні емоції викликає і гра Майкла Б. Джордана. Критики назвали «Крід» кращим фільмом франшизи після «Роккі», а робота Куглера була помічена студією Marvel, яка запропонувала постановнику очолити зйомки блокбастера «Чорна Пантера».



З невеликим відставанням від «Кріда» на четвертій позиції приземлився «Добрий динозавр» з результатом у $ 15,51 млн. Анімаційна стрічка Пітера Сона показала найбільший спад глядацької аудиторії за всю історію Pixar - 60,4%. Жоден проект студії не втрачав таку кількість глядачів у свій другий тиждень. Порівняння картини з піксарівською «Головоломкою», яка також вийшла цього року, говорить не на користь «Доброго динозавра». Його головне достоїнство - візуальна складова. Природа Америки захоплює дух своєю детальною пропрацьованністю і соковитістю, але в усьому іншому стрічка Сона поступається попереднім роботам Pixar, і поки її досягнення в домашніх кінотеатрах обчислюються $ 76 млн.



Не поспішає покидати топ-5 Джеймс Бонд - «007: Спектр» змусив любителів гострих відчуттів і Деніела Крейга в костюмі витратити ще $ 5,4 млн. Блокбастер може похвалитися сумою в $ 184,5 млн., а його світові збори вже перевалили за позначку $ 792 млн . І що б Крейг не говорив з приводу свого відходу з франшизи, студія MGM напевно знайде спосіб переконати актора залишитися. Наприклад, запросить в якості постановника Гая Річі ...

Переглядів: 550 | Додав: Elnino | Теги: Голодні ігри: Переспівниця. Частина, Крампус, касові збори, Крід, Добрий динозавр | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |