RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Жовтень » 05
Додати матеріал

Джон Войт зіграє в спін-оффі «поттеріани»

В акторському складі фільму "Фантастичні тварини і де їх шукати", який стане першим офіційним спін-оффом "поттеріани", відбулося значне поповнення. Як повідомляє видання The Hollywood Reporter, до нього приєднався голлівудський ветеран Джон Войт.

У картині, зйомки якої вже почалися у Великобританії, також будуть зніматися Джемма Чан, знайома глядачам за серіалом " ... Читати далі »

Переглядів 509 | Коментарів 0 Продовження

Призначено режисера повнометражного фільму «Флеш»

Кіностудія Warner Bros. визначилася з кандидатурою постановника повнометражного фільму про супергероя Флеша. Як повідомляє видання The Hollywwod Reporter, пост режисера зайняв Сет Грем-Сміт, сценарист таких популярних фільмів, як "Президент Лінкольн: Мисливець на вампірів" і &quo ... Читати далі »

Переглядів 501 | Коментарів 0 Продовження

Метт Деймон зіграє у фантастичній драмі «Зменшення»

Режисер Олександр Пейн зніме для кіностудії Paramount Pictures фантастичну драму під назвою "Зменшення". Про це повідомляє видання The Hollywood Reporter. Це буде вже третій спільний проект постановника і студії.

Головні ролі в картині зіграють Метт Деймон і Різ Уїзерспун. У центрі сюжету житель американського міста Омаха, який погоджується пройти процедуру зменшення в розмірах і приєднатися до однієї з багатьох комун маленьких людей, розки ... Читати далі »

Переглядів 546 | Коментарів 0 Продовження

Хоакін Фенікс відмовився від фільму М. Найта Шьямалана

Хоакін Фенікс відмовився від участі у фільмі, який повинен зняти режисер М. Найт Шьямалан. Про це повідомляє видання The Hollywood Reporter. Причина, по якій актор вибув з проекту, не уточнюється, але деякі джерела стверджують, що початкова згода Фенікса була формальною, не підтвердженою контрактом.

Позицію, що звільнилася може зайняти інший популярний актор Джеймс МакЕвой, переговори з яким вже ведуться. Відзначимо, що суть новог ... Читати далі »

Переглядів 511 | Коментарів 0 Продовження

«Марсіянин» очолив північноамериканський прокат

Перший жовтневий уїкенд (2-4 жовтня) видався для північноамериканського прокату цілком успішним. Так, лідеру топ-5 не вистачило зовсім трохи для того, щоб побити рекорд зборів прем'єрних вихідних жовтня, встановлений в 2013 році «Гравітацією».

А очолив фінансовий рейтинг новий фільм Рідлі ... Читати далі »

Переглядів 543 | Коментарів 0 Продовження

Гугу Мбата-Роу зіграє у восьмому епізоді «Зоряних воєн»?

За чутками, якими діляться з читачами журналісти порталу Latino Review, одну з головних ролей у восьмому епізоді Зоряних воєн може зіграти англійська актриса Гугу Мбата-Роу.

Минулого місяця повідомлялося, що в претендентках на роль у фільмі Райана Джонсона числяться Джина Родрігез, Тетяна Маслані і Олівія Кук, а на цьому тижні стало відомо, що список розширився, і вже чотири лицедійки поборються за дві значущі ролі в новому фільмі. Одна з ролей ... Читати далі »

Переглядів 547 | Коментарів 0 Продовження
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |