RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Жовтень » 5 » Гугу Мбата-Роу зіграє у восьмому епізоді «Зоряних воєн»?
08:50
Гугу Мбата-Роу зіграє у восьмому епізоді «Зоряних воєн»?
За чутками, якими діляться з читачами журналісти порталу Latino Review, одну з головних ролей у восьмому епізоді Зоряних воєн може зіграти англійська актриса Гугу Мбата-Роу.

Минулого місяця повідомлялося, що в претендентках на роль у фільмі Райана Джонсона числяться Джина Родрігез, Тетяна Маслані і Олівія Кук, а на цьому тижні стало відомо, що список розширився, і вже чотири лицедійки поборються за дві значущі ролі в новому фільмі. Одна з ролей передбачає велику кількість екранного часу з персонажем Джона Бойега, логічно роблячи останнього одним з ключових в картині.

Кар'єра 32-річної Мбаті-Роу почала набирати обертів у 2011 році комедією «Ларрі Краун» з Томом Хенксом у головній ролі. До справжнього моменту Гугу встигла відзначитися ролями в біографічній драмі «Белль», романтичній драмі «За лаштунками» та науково-фантастичному фільмі Енді і Лани Вачовскі «Піднесення Юпітер». У грудні актриса з'явиться на екранах у спортивній драмі «Струс» разом з Уіллом Смітом.



На даний момент відомо, що в продовженні фільму Абрамса, крім згаданого Бойега, до своїх ролей повернуться Дейзі Рідлі, Оскар Айзек, Харрісон Форд, Керрі Фішер і Марк Хемілл. Також у восьмому епізоді Зоряних воєн пригоди в далекій-далекій галактиці очікують персонажа Бенісіо дель Торо, новоприбулого учасника кіновсесвіту Джорджа Лукаса.

Фільм «Зоряні війни: Епізод 8» з'явиться на екранах 26 травня 2017.
Переглядів: 547 | Додав: Elnino | Теги: Зоряні війни: Епізод 8, Гугу Мбата-Роу, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |