RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Жовтень » 5 » Джон Войт зіграє в спін-оффі «поттеріани»
23:54
Джон Войт зіграє в спін-оффі «поттеріани»
В акторському складі фільму "Фантастичні тварини і де їх шукати", який стане першим офіційним спін-оффом "поттеріани", відбулося значне поповнення. Як повідомляє видання The Hollywood Reporter, до нього приєднався голлівудський ветеран Джон Войт.

У картині, зйомки якої вже почалися у Великобританії, також будуть зніматися Джемма Чан, знайома глядачам за серіалом "Люди" і Кармен Еджого, яка зіграла у драмі "Сельма". Яких саме персонажів належить зіграти цим трьом акторам, поки не уточнюється. Нагадаємо, що раніше стало відомо, що в фільмі зніматимуться Колін Фаррелл, Едді Редмейн, Езра Міллер, Кетрін Уотерстон, Ден Фоглер, Елісон Судол, Дженн Мюррей та інші.



Передбачається, що дія спін-оффу буде відбуватися приблизно за сімдесят років до подій серії "Гаррі Поттер", а головним героєм стане Ньют Скамандер, який написав книгу, за якою вчилися юні чарівники в школі Хогвартс. Постановником фільму призначений Девід Йетс, що знімав кілька епізодів самої "поттеріани".
Прем'єра картини "Фантастичні тварини і де їх шукати" намічена на 18 листопада 2016 року. За першою серією послідують два продовження, які вийдуть в 2018 і 2020 роках, відповідно.
Переглядів: 506 | Додав: Elnino | Теги: Фантастичні тварини і де їх шукати, новини, Джон Войт | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3595
Міні чат
200
Copyright © 2015 |