RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Серпень » 07
Додати матеріал

Семюела Л. Джексона запросили на Острів черепа

Семюел Л. Джексон, Джон С. Рейлі і Том Уілкінсон отримали пропозицію знятися у фантастичному фільмі "Кінг Конг: Острів черепа". Про це з посиланням на свої джерела повідомляє видання Deadline.

Стверджується, що Джексон і Рейлі отримали пропозиції виконати ролі, які раніше призначалися вибулим з проекту Дж.К. Сіммонсу і Майклу Кітону. Якого персонажа належить зіграти Уілкінсону, поки невідомо. Особливо підкреслюється, що жоден з акторів ... Читати далі »

Переглядів 567 | Коментарів 0 Продовження

Бруно Авеллан стане режисером сиквела «Мисливців на відьом»

Як повідомляє видання The Tracking Board, у сиквела «Мисливців на відьом» з'явився режисер. Зйомки проекту очолить Бруно Авеллан.

Ходили чутки, ніби другий фільм перебував у підвішеному стані після того, як у вересні минулого року постановник першої частини Томмі Віркола оголос ... Читати далі »

Переглядів 606 | Коментарів 0 Продовження

Fox оголосив про повернення «Втечі з в'язниці»

Через шість років після свого завершення, серіал "Втеча з в'язниці" повертається на каналі Fox. Оголошення про те, що Fox розробляє новий серіал з обмеженою кількістю епізодів, було зроблено під час виставки Television Critics Association. Обидві зірки драми ... Читати далі »

Переглядів 649 | Коментарів 0 Продовження

Оголошена дата прем'єри фільму Стівена Спілберга

Кіностудії Warner Bros. Pictures, Village Roadshow Pictures, DreamWorks Pictures анонсували дату прем'єри фільму за мотивами роману "Першому гравцеві приготуватися", екранізацією якого займеться Стівен Спілберг.

Як повідомляється в спільному прес-релізі, картина буде представлена ​​глядачам 15 грудня 2017. У бестселері Ернеста Клайна події відбуваються в недалекому майбутньому в часи глобальної кризи. Значна частина людства намагається ... Читати далі »

Переглядів 635 | Коментарів 0 Продовження
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6096
Міні чат
200
Copyright © 2015 |