RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Серпень » 7 » Оголошена дата прем'єри фільму Стівена Спілберга
08:17
Оголошена дата прем'єри фільму Стівена Спілберга
Кіностудії Warner Bros. Pictures, Village Roadshow Pictures, DreamWorks Pictures анонсували дату прем'єри фільму за мотивами роману "Першому гравцеві приготуватися", екранізацією якого займеться Стівен Спілберг.

Як повідомляється в спільному прес-релізі, картина буде представлена ​​глядачам 15 грудня 2017. У бестселері Ернеста Клайна події відбуваються в недалекому майбутньому в часи глобальної кризи. Значна частина людства намагається сховатися від гнітючої реальності у віртуальній утопії під назвою ОАЗИС, де кожен отримує шанс на ідеальнt альтернативнt життя.
Головним героєм є молодий чоловік на ім'я Уейд Уоттс. Він вирішує взяти участь у віртуальному квесті, переможцеві якого дістанеться багатомільярдні статки мертвого творця оазисe. Герою доведеться зіткнутися з суперниками, які готові піти на все, як у віртуальному, так і в реальному світах, щоб отримати заповітний трофей.



Стівен Спілберг також виконає функції продюсера. Фільм буде заснований на сценарії, який підготує Зак Пенн. в активі якого такі фільми, як "Люди Ікс: Остання битва", "Неймовірний Халк" та інші. За прокат картини буде відповідати студія Warner Bros. Pictures.
 
Переглядів: 631 | Додав: Elnino | Теги: Першому гравцеві приготуватися, стівен спілберг, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |