RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Серпень » 7 » Fox оголосив про повернення «Втечі з в'язниці»
08:23
Fox оголосив про повернення «Втечі з в'язниці»
Через шість років після свого завершення, серіал "Втеча з в'язниці" повертається на каналі Fox. Оголошення про те, що Fox розробляє новий серіал з обмеженою кількістю епізодів, було зроблено під час виставки Television Critics Association. Обидві зірки драми - Вентворт Міллер і Домінік Пурселл - повертаються в майбутньому проекті. Про це повідомляє видання ComingSoon.

"Я б описала проект, як деякого роду сиквел, - сказала голова і директор Fox Television Group Дана Уолден. - Ми зустрічаємо персонажів через кілька років після подій, що відбулися у фіналі шоу. Брати повернуться. Деякі легендарні персонажі з шоу теж повернуться. Це напевно допоможе вирішити деякі питання, поставлені в кінці серіалу і для нової аудиторії ".

Незважаючи на те, що Майкл Скофілд (Вентворт Міллер) не вижив у фіналі телефільму "Втеча з в'язниці: Фінальна втеча", було сказано, що у творця серіалу Пола Шойрінга є пояснення з приводу повернення Скофілда.

"Він не збирається знехтувати цим питанням, - зазначила Уолден. - Ви отримаєте задовільну відповідь, чому ці персонажі досі живі ... Я не думаю, що він повністю проігнорує події, що відбулися в тому епізоді, і те, що він представив нам, було дуже логічним і достовірним поясненням в світі "Втечі" - чому персонаж цілий і неушкоджений і продовжує йти по життю ".



Хоча серіал був створений Шойрінгом, він пішов з проекту після другого сезону, і два наступних сезони "Втечі" робилися без нього.

"Для Пола це можливість розповісти історію про персонажів, яких він створив. Я б хотіла звернутися до фанатів і сказати, що це чисте авторське бачення, і воно зробить невелике коло з того місця, на якому ми закінчили, але все буде дуже гармонійно", - на завершення сказала Уолден.

Також стало відомо, що нова "Втеча" складатиметься з десяти епізодів.
Переглядів: 642 | Додав: Elnino | Теги: Продовження, серіал, Втеча з в'язниці, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3595
Міні чат
200
Copyright © 2015 |