RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Серпень » 7 » Бруно Авеллан стане режисером сиквела «Мисливців на відьом»
19:35
Бруно Авеллан стане режисером сиквела «Мисливців на відьом»
Як повідомляє видання The Tracking Board, у сиквела «Мисливців на відьом» з'явився режисер. Зйомки проекту очолить Бруно Авеллан.

Ходили чутки, ніби другий фільм перебував у підвішеному стані після того, як у вересні минулого року постановник першої частини Томмі Віркола оголосив про свій відхід з франшизи. Тим не менш, фільммейкер написав початковий варіант сценарію до картини. Після нього руку до тексту встиг докласти Майкл Фінч («Людина листопада»). Однак тепер інсайдери повідомляють, що студія Paramount знаходиться в пошуках іншого автора.

Деталі фільму зберігаються поки в найсуворішому секреті, але відомо, що сюжет знову буде обертатися навколо відважних Гензеля і Гретель, яким належить битися з ще більшим злом, ніж відьма Мюріель з першої частини. До головних ролей планують повернутися Джеремі Реннер і Джемма Артертон, а продюсуванням проекту займуться Бо Флінн, Кевін Джей Мессік, Уілл Феррелл і Адам Маккей.



Перші «Мисливці на відьом» хоч і не були тепло зустрінуті критиками, які пред'являли претензії до сценарію стрічки і великої кількості насильства на екрані, у світовому прокаті змогли зібрати вражаючу суму в $ 226 млн.
Переглядів: 603 | Додав: Elnino | Теги: Мисливці на відьом 2, новини, Бруно Авеллан | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |