RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Жовтень » 05
Додати матеріал

«Американська історія жахів» продовжена на сьомий сезон

Канал FX продовжив популярну антологію Райана Мерфі і Бреда Фалчука "Американська історія жахів" на сьомий сезон, який вийде в 2017 році. Про це повідомляє видання The Hollywood Reporter.

"Райан, Бред і їх команда чудових письменників виконали приголомшливу ... Читати далі »

Переглядів 721 | Коментарів 0 Продовження

Джастін Лін зніме серіал про сучасних Робін Гудів

Канал CBS дав "зелене світло" на виробництво пілота драматичного серіалу про групу сучасних Робін Гудів, курирувати який буде команда серіалу "Скорпіон": виконавчі продюсери Алекс Куртцман, Джастін Лін і Хезер Кадін, а також Пол Греллонг. Про це повідомляє видання The Hollywoo ... Читати далі »

Переглядів 696 | Коментарів 0 Продовження

Х'ю Джекман пообіцяв "великий анонс" з приводу Росомахи

Найближчим часом всіх шанувальників мутанта Росомахи очікує якийсь "великий анонс". Таку заяву зробив в інтерв'ю з кореспондентами видання ET Online виконавець цієї ролі в серії фільмів "Люди Ікс" Х'ю Джекман. "Дещо готується через тиждень або близько того ... Читати далі »

Переглядів 697 | Коментарів 0 Продовження

Ніколасу Холту запропонована роль Ніколи Тесли

Ніколас Холт веде переговори про участь в картині "Війна струмів", яка розповість про протистояння двох знаменитих винахідників - Томаса Едісона і Джорджа Вестінгауза. Як повідомляє з посиланням на свої джерела видання The Wrap британському акторові запропонована роль Ніколи Тесли.

Відзначимо, що дві ключові ролі виконають Бенедикт Камбербетч і Майкл Шеннон. Раніше передбачалося, що Вестінгауза зіграє Джейк Джилленхол, проте переговори з ос ... Читати далі »

Переглядів 658 | Коментарів 0 Продовження

Оголошена дата прем'єри «Залізного кулака»

Потоковий сервіс Netflix оголосив дату прем'єри свого четвертого іменного телекоміксу "Залізний кулак" і опублікував перші кадри до шоу. Серіал, головну роль у якому виконує Фінн Джонс ( "Гра престолів"), стартує 17 березня 2017 року на всіх територіях мовлення Netflix. ... Читати далі »

Переглядів 674 | Коментарів 0 Продовження

Оголошена дата прем'єри фільму «Мулан»

Компанія Walt Disney анонсувала дату прем'єри фільму "Мулан", який буде заснований на популярній китайській легенді і однойменному анімаційному проекті. Як повідомляє видання The Wrap картина буде представлена ​​глядачам 2 листопада 2018 року.

Фільм буде заснований на сценарії, який підготують Рік Джаффа і Аманда Сільвер, які працювали раніше над сценарієм фантастичного фільму " ... Читати далі »

Переглядів 629 | Коментарів 0 Продовження
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7384
Міні чат
200
Copyright © 2015 |