RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Жовтень » 5 » «Американська історія жахів» продовжена на сьомий сезон
18:59
«Американська історія жахів» продовжена на сьомий сезон
Канал FX продовжив популярну антологію Райана Мерфі і Бреда Фалчука "Американська історія жахів" на сьомий сезон, який вийде в 2017 році. Про це повідомляє видання The Hollywood Reporter.

"Райан, Бред і їх команда чудових письменників виконали приголомшливу роботу для того, щоб" Американська історія жахів "продовжувала залишатися напруженим, шокуючим і захоплюючим проектом, і ми раді продовжити її на сьомий сезон, - йдеться в офіційній заяві FX. - Успіх серіалу всіх шести сезонів, доводить підвищений інтерес фанатів до проекту ".

На даний момент в ефір вийшло три епізоди шостого сезону, який називається "Роанок". Прем'єра сезону за три дні привернула увагу 11 мільйонів глядачів, з яких 5,6 мільйона належать ключовій аудиторії дорослих від 18 до 49 років. На момент написання замітки прем'єра шостого сезону посідає третє місце за популярністю серед інших епізодів антології і п'яте місце в демо-рейтингу.



Рейтингам прем'єри, безумовно, посприяла таємниця, яка огортала виробництво шостого сезону з самого початку і до кінця. На відміну від попередніх сезонів, тема шостого ретельно приховувалася, а творці шоу, заручившись підтримкою FX, випустили 24 тізера, з яких тільки один відповідав темі - зникнення колонії на острові Роанок в середині 16-го століття.

Про майбутній сьомий сезоні відомо тільки, що він вийде в 2017 році.
Переглядів: 721 | Додав: Elnino | Теги: серіал, Американська історія жахів, fx, 7 сезон, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3594
Міні чат
200
Copyright © 2015 |