RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Жовтень » 5 » Х'ю Джекман пообіцяв "великий анонс" з приводу Росомахи
15:40
Х'ю Джекман пообіцяв "великий анонс" з приводу Росомахи
Найближчим часом всіх шанувальників мутанта Росомахи очікує якийсь "великий анонс". Таку заяву зробив в інтерв'ю з кореспондентами видання ET Online виконавець цієї ролі в серії фільмів "Люди Ікс" Х'ю Джекман. "Дещо готується через тиждень або близько того. Це все, що я поки можу вам сказати", - поділився австралійський актор. Джекман також підтвердив, що зйомки фільму "Росомаха 3", в якому він востаннє зіграв головну роль, завершені, і проект перейшов в стадію монтажу і накладення спецефектів.

Цілком можливо, що таким чином Джекман почав готувати шанувальників до появи його можливого наступника, який з'явиться в тому випадку, якщо студія FOX захоче перезапустити популярну франшизу з новими акторами.



Відзначимо, що зміст фільму "Росомаха 3" на момент написання даної замітки не було відомо. Передбачалося, що в основі сценарію виявиться серія коміксів під назвою "Старий Логан", в якій світ опинився у владі злодіїв, а уцілілі супергерої, в тому числі і постарілий Логан, змушені ховатися.

Ключові ролі в ньому також виконали Патрік Стюарт, Елізабет Родрігез, Бойд Холбрук, Стівен Мерчант, Ерік Ла Салль і інші актори. Фільм вийде в прокат в березні 2017 року.
Переглядів: 704 | Додав: Elnino | Теги: Х'ю Джекман, Marvel, Росомаха 3, новини, Люди ікс | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |