RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Червень » 01
Додати матеріал

Емілія Кларк готова стати наступним агентом 007

Емілія Кларк, яка знайома глядачам перш за все за серіалом "Гра престолів", мріє зіграти агента 007 в одному з наступних епізодів "бондіани". Про це сама актриса розповіла в інтерв'ю британському виданню Daily Mail. Більш того, як стверджує Кларк, вона вже визначилася з канд ... Читати далі »

Переглядів 635 | Коментарів 0 Продовження

Netflix зніме комедію про жіночу лігу з рестлінгу 80-х

Дженджі Коен змістить ракурс з жіночої в'язниці на спортивний ринг. Потоковий сервіс Netflix замовив виробництво Десятисерійної комедії "G.L.O.W." виконавчих продюсерів популярного серіалу "Помаранчевий - хіт сезону" Дженджі Коен і Тари Херрманн. Про це повідомляє вид ... Читати далі »

Переглядів 731 | Коментарів 0 Продовження

FX замовив виробництво серіалу «Легіон»

У той час, як в світовий прокат вийшов фільм "Люди Ікс: Апокаліпсис", канал FX прийняв рішення розповісти власну історію, пов'язану з Людьми Ікс, в телевізійному форматі. Як повідомляє видання The Hollywood Reporter, FX замовив виробництво восьмисерійної драми "Легіон", створеної Н ... Читати далі »

Переглядів 724 | Коментарів 0 Продовження

Ембер Херд розповіла про травму Джонні Деппа на зйомках «Піратів Карибського моря 5»

Сімейний конфлікт Ембер Херд і Джонні Деппа обростає новими подробицями. Як стверджує видання ET Online з посиланням на оточення Херд, травма, яку Депп отримав під час зйомок фільму "Пірати Карибського моря 5: Мерці не розповідають казки", також має відношення до протистояння подружжя.

За твердженням самої актриси, драматичний інцидент стався під час чергового скандалу, коли Депп, розсердившись, вдарив кулаком в стіну. Про серйозність отрим ... Читати далі »

Переглядів 620 | Коментарів 0 Продовження

Майкл Бей назвав головного лиходія «Трансформерів 5»

Головним антагоністом фільму "Трансформери 5: Останній лицар" знову стане ватажок десептиконів Мегатрон. Про це повідомив на своїй офіційній сторінці в Instagram режисер картини Майкл Бей. "Ми почали. Зйомки на цьому тижні. Мегатрон повертається", - написав він, не уточнивши деталей.

Варто відзначити, що в попередніх частинах франшизи Мегатрон був переможений і фактично позбувся свого тіла, тому сценаристам фільму належить вирішит ... Читати далі »

Переглядів 736 | Коментарів 0 Продовження
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3594
Міні чат
200
Copyright © 2015 |