RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Червень » 1 » Майкл Бей назвав головного лиходія «Трансформерів 5»
08:23
Майкл Бей назвав головного лиходія «Трансформерів 5»
Головним антагоністом фільму "Трансформери 5: Останній лицар" знову стане ватажок десептиконів Мегатрон. Про це повідомив на своїй офіційній сторінці в Instagram режисер картини Майкл Бей. "Ми почали. Зйомки на цьому тижні. Мегатрон повертається", - написав він, не уточнивши деталей.

Варто відзначити, що в попередніх частинах франшизи Мегатрон був переможений і фактично позбувся свого тіла, тому сценаристам фільму належить вирішити нетривіальну задачу повернення десептикона з "того світу".



Зйомки "" Трансформерів 5 "стартували на Кубі. Це буде другий великий голлівудський проект, творці якого дістали дозвіл працювати на Острові Свободи після майже 60-річної ізоляції останнього.

Найімовірніше, сценарій буде базуватися на сюжетній лінії серії "Лицарі Кібертрона", в якій розповідалося про перших трансформерів, які утворили лицарський орден і вирушили підкорювати всесвіт, щоб нести мудрість та просвіту.

Ключові ролі в картині виконають Марк Уолберг, Ізабела монери, Стівен Мерчант, Жан Дюжарден, Пітер Каллен та інші актори. У світовий прокат "Трансформери 5" вийдуть 23 червня 2017 року. У 2018 і 2019 року візьмуть ще два продовження, заплановані студією Paramount Pictures.
 
Переглядів: 743 | Додав: Elnino | Теги: кіно, Трансформери 5, Лиходій, новини, Майкл Бей, Мегатрон | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |