RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Червень » 1 » FX замовив виробництво серіалу «Легіон»
13:57
FX замовив виробництво серіалу «Легіон»
У той час, як в світовий прокат вийшов фільм "Люди Ікс: Апокаліпсис", канал FX прийняв рішення розповісти власну історію, пов'язану з Людьми Ікс, в телевізійному форматі. Як повідомляє видання The Hollywood Reporter, FX замовив виробництво восьмисерійної драми "Легіон", створеної Ноєм Хоулі. Серіал дебютує на початку 2017 року.

В "Легіоні" представлена ​​історія Девіда Холлера (Ден Стівенс), молодої людини, яка можливо, володіє особливими здібностями, і бореться з психічними захворюваннями з тих пір як був підлітком. Довгі роки з діагнозом шизофренія Девід провів в лікарнях. Але після дивного знайомства з одним з пацієнтів клініки він дізнається, що голоси й бачення, від яких його лікували, можуть бути справжніми. У літературному коміксі Девід - син професора Чарльза Ксав'єра і уцілілої в Голокості Габріелли Холлер. Вперше персонаж з'явився в 25-му номері "New Mutants" в березні 1985 року.



"Ми вже звикли очікувати від Ноя тільки чудової роботи, і в" Легіоні "він представить нове, грандіозне творче досягнення, - сказав у своїй заяві президент програмного відділу FX Нік Град. - Як це було з" Фарго ", Ной привнесе в" Легіоні "нову естетику і присутність популярного і багатого світу Людей Ікс. Пілотний епізод вийшов приголомшливим, завдяки грі Дена Стівенса, Обрі Плаза, Джин Смарт, Рейчел Келлер і інших акторів. Ми приєднуємося до наших партнерів з Marvel в привітанні творчої команди за те, чого вони досягли, і радіємо разом з фанатами в очікуванні прем'єри першого сезону ".

Ной Хоулі написав сценарій до пілотної серії і ділить обов'язки виконавчого продюсера з Лорен Шулер Доннер, Брайаном Сінгером, Саймоном Кінберг,ом Джефом Лоебом і Джоном Камероном.
 
Переглядів: 732 | Додав: Elnino | Теги: серіал, Marvel, Девід Холлер, новини, fx, Легіон, Ден Стівенс | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |