RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Вересень » 26
Додати матеріал

Представлений синопсис фільму «Кінг Конг: Острів черепа»

Студія Legendary Pictures уточнила короткий зміст фільму "Кінг Конг: Острів черепа", який повинен дати старт трилогії, у заключній частині якої зустрінуться два легендарних монстра - Кінг Конг і Годзілла. Про це повідомляє видання Deadline.

Дія картини відбуватиметься в 70-х роках минулого століття. Сюжет будуватиметься навколо головного героя (Том Хіддлстон), який організовує експедицію до таємничого острова, щоб розшукати свого зниклого б ... Читати далі »

Переглядів 523 | Коментарів 0 Продовження

Рідлі Скотт пообіцяв зв'язати сиквел «Прометея» з Ріплі

Сюжет фільму "Чужий: Втрачений рай", який стане продовженням фантастичної стрічки "Прометей", не тільки зв'яже проект з "Чужим ... Читати далі »

Переглядів 467 | Коментарів 0 Продовження

Сігурні Вівер візьме участь у «Мисливцях за привидами 3»

Акторський склад фільму "Мисливці за привидами 3" поповнився ще однією учасницею оригінальної картини. Як повідомив на своїй офіційній сторінці в соціальній мережі Twitter режисер Пол Фейг, до образу Дано Барретт погодилася повернутися Сігурні Вівер.

"Хлопці, намагалися зберегти це в таємниці, але все одно скоро все відкриється, так що краще вже дізнайтеся від мене. Сігурні Вівер буде в нашому фільмі", - написав він. Режисер ... Читати далі »

Переглядів 454 | Коментарів 0 Продовження

Рейчел Уайз зіграє в ремейку класичного детектива

Рейчел Уайз зіграє головну роль у ремейку детективного фільму "Моя кузина Рейчел" 1952 випуску. Про це повідомляє видання The Hollywood Reporter.

Оригінальна стрічка, заснована на однойменному творі Дафни Дю Морьє, розповідала історію молодої людини, яка прагне помститися молодій жінці, яку він звинувачує у смерті свого опікуна. Однак, як це часто буває, ненависть змінюється любов'ю. В оригінальній екранізації головні ролі зіграли Річар ... Читати далі »

Переглядів 495 | Коментарів 0 Продовження
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |