RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Вересень » 26 » Представлений синопсис фільму «Кінг Конг: Острів черепа»
19:25
Представлений синопсис фільму «Кінг Конг: Острів черепа»
Студія Legendary Pictures уточнила короткий зміст фільму "Кінг Конг: Острів черепа", який повинен дати старт трилогії, у заключній частині якої зустрінуться два легендарних монстра - Кінг Конг і Годзілла. Про це повідомляє видання Deadline.

Дія картини відбуватиметься в 70-х роках минулого століття. Сюжет будуватиметься навколо головного героя (Том Хіддлстон), який організовує експедицію до таємничого острова, щоб розшукати свого зниклого брата і якусь таємничу субстанцію. Під час пошуків дослідникам належить зіткнутися з жахливим світом монстрів Острова черепа. Як і очікувалося, самого Конга в картині не буде.

Також стало відомо, що до акторського складу приєднався Джон Гудмен ("Гравець"), якому дісталася роль урядового чиновника, який супроводжує експедицію, а також Томас Манн, партія якого поки не уточнюється.



Творці картини пообіцяли дати відповіді на багато питань, які задавали шанувальники класичного фільму про Кінг Конга. Зокрема, глядачам варто очікувати пояснення наявності гігантських воріт в стіні, що захищала аборигенів острова від чудовиськ. Постановником фільму "Кінг Конг: Острів черепа" призначений Джордан Вон-Робертс. Прем'єра картини відбудеться 9 березня 2017 року.
Переглядів: 518 | Додав: Elnino | Теги: Кінг Конг: Острів черепа, новини, Legendary Pictures | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |