RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Вересень » 26 » Сігурні Вівер візьме участь у «Мисливцях за привидами 3»
09:28
Сігурні Вівер візьме участь у «Мисливцях за привидами 3»
Акторський склад фільму "Мисливці за привидами 3" поповнився ще однією учасницею оригінальної картини. Як повідомив на своїй офіційній сторінці в соціальній мережі Twitter режисер Пол Фейг, до образу Дано Барретт погодилася повернутися Сігурні Вівер.

"Хлопці, намагалися зберегти це в таємниці, але все одно скоро все відкриється, так що краще вже дізнайтеся від мене. Сігурні Вівер буде в нашому фільмі", - написав він. Режисер не уточнив, на скільки велика буде партія актриси. Нагадаємо, що раніше про свою згоду взяти участь у третьому фільмі заявили Ерні Хадсон, Ден Ейкройд і Білл Мюррей, які грали головні ролі у двох перших серіях "Мисливців за привидами".

Мюррей довгий час відмовлявся від зйомок, стверджуючи, що готовий повернутися лише в тому випадку, якщо його герой стане примарою. Проте надалі, він змінив гнів на милість і зізнався, що був "зачарований режисером і його ідеями".



Головні ролі в третьому фільмі зіграли Мелісса МакКарті, Крістен Уіг, Кейт МакКіннон і Леслі Джонс. Їх партнерами по знімальному майданчику стали Кріс Хемсворт, якому дісталася епізодична роль секретаря мисливиць, а також Енді Гарсіа і Майкл К. Вільямс, ролі яких на момент написання даної замітки не уточнювалися.
Переглядів: 451 | Додав: Elnino | Теги: Сігурні Вівер, Мисливці за привидами 3, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |