RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Вересень » 14
Додати матеріал

Участь Рейчел МакАдамс в «Докторі Стренджі» підтверджено

Рейчел МакАдамс дійсно візьме участь у фантастичному фільмі "Доктор Стрендж". Як повідомляє видання The Wrap, цю інформацію підтвердила сама актриса на прес-конференції в рамках міжнародного кінофестивалю в Торонто.

Вона відмовилася уточнити, яка саме роль була їй запропонована в екранізації коміксів Marvel. Примітно, що раніше МакАдамс неодноразово заявляла, що її участь у картині під питанням, і вона не впевнена, що переговори завершаться ... Читати далі »

Переглядів 470 | Коментарів 0 Продовження

Ідеальний старт «Ідеального хлопця»

За результатами другого тижня вересня, в північноамериканському бокс-офісі з'явилося відразу два нових лідера. Цікавий той факт, що для обох фільмів минулий вікенд (11-13 вересня) став прем'єрним, а розрив між першою і другою позицією зовсім невеликий.

Пальма першості в прокаті дісталася трилеру «Ідеальний хлопець», який стартував з результатом $ 26,7 млн. (бюджет проекту склав $ 12 млн). Головні ролі в картині виконали Сена Латан ... Читати далі »

Переглядів 595 | Коментарів 0 Продовження

Дженніфер Лоуренс запропонована роль російської шпигунки

Дженніфер Лоуренс може продовжити співпрацю з режисером Френсісом Лоуренсом, розпочату на знімальному майданчику "Голодних ігор". Як повідомляє видання Deadline, актрисі запропонована головна роль в новому шпигунському трилері режисера під назвою "Червоний горобець".

Проект буд ... Читати далі »

Переглядів 478 | Коментарів 0 Продовження

Річард Армітедж розкриє шпигунську змову

Зірка трилогії "Хоббіт" Річард Армітедж зіграє головну роль у Десятисерійній шпигунській драмі "Berlin Station" супутникового телеканалу Epix. Одночасно з Армітеджем на одну з ролей затверджена Мішель Форбс (" ... Читати далі »

Переглядів 782 | Коментарів 0 Продовження

Алек Болдуін і Сальма Хайек зіграють п'яних батьків

Як повідомляють журналісти видання The Hollywood Reporter, Алек Болдуін і Сальма Хайек отримали головні ролі в комедії Drunk Parents («П'яні батьки» *), зйомки якої довірили Фреду Вулфу («Хлопці будуть в захваті»).

Авторами сценарію до філь ... Читати далі »

Переглядів 574 | Коментарів 0 Продовження
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |