RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Вересень » 14 » Алек Болдуін і Сальма Хайек зіграють п'яних батьків
11:28
Алек Болдуін і Сальма Хайек зіграють п'яних батьків
Як повідомляють журналісти видання The Hollywood Reporter, Алек Болдуін і Сальма Хайек отримали головні ролі в комедії Drunk Parents («П'яні батьки» *), зйомки якої довірили Фреду Вулфу («Хлопці будуть в захваті»).

Авторами сценарію до фільму є сам Вулф і Пітер Голко («Льодовиковий період 2: Глобальне потепління»). Продюсерські функції проекту візьмуть на себе Роберт Огден Барнум і Аарон Л. Гілберт.

Хайек і Болдуїну належить зіграти пару Тігартенів - батьків, які, відправивши рідну дочку на навчання в коледж, вирішують цю справу гарненько відзначити. Ось тільки після п'янки сімейна пара пускається берега - вони викрадають людину і вплутуються в дуже небезпечну справу.

Алека Болдуїна недавно можна було бачити в бойовику «Місія нездійсненна: Нація ізгоїв», а вже через кілька місяців у кінотеатрах відкриється спортивна драма «Струс», де компанію триразовому лауреату премії «Золотий глобус» склав Уілл Сміт.



Сальма Хайек виконала головну роль у трилері Septembers of Shiraz («Вересень Ширазі» *), прем'єра якого відбудеться завтра на Міжнародному кінофестивалі в Торонто, а минулого тижня вітчизняні глядачі отримали можливість помилуватися грою актриси у стрічці Маттео Гарроне «Страшні казки».

Переглядів: 575 | Додав: Elnino | Теги: П'яні батьки, Алек Болдуін, новини, Сальма Хайек | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |