RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Вересень » 14 » Ідеальний старт «Ідеального хлопця»
19:59
Ідеальний старт «Ідеального хлопця»
За результатами другого тижня вересня, в північноамериканському бокс-офісі з'явилося відразу два нових лідера. Цікавий той факт, що для обох фільмів минулий вікенд (11-13 вересня) став прем'єрним, а розрив між першою і другою позицією зовсім невеликий.

Пальма першості в прокаті дісталася трилеру «Ідеальний хлопець», який стартував з результатом $ 26,7 млн. (бюджет проекту склав $ 12 млн). Головні ролі в картині виконали Сена Латан, Майкл Ілі і Морріс Честнат. Зав'язка фільму досить проста: успішна дівчина зустрічає ідеального у всіх сенсах чоловіка, який готовий танцювати ночі безперервно, водити її в ресторани і навіть купувати її батькові квитки на матч улюбленої футбольної команди. Але ж давно доведено, що ідеальних людей не буває ...



Друге місце рейтингу дісталося ще одному новачкові тижня - хоррору М. Найта Шьямалана «Візит», який, як і «Ідеальний хлопець», перевершив всі покладені на нього очікування. Після того, як блокбастер «Після нашої ери» з тріском провалився в прокаті, постановнику «Шостого почуття» потрібен був безпрограшний варіант. І він його знайшов у вигляді «Візиту» - фільм, знятий Шьямаланом за $ 5 млн, виманив з гаманців глядачів у свій перший вікенд $ 25,7 млн. До слова, цей результат - максимальна сума, яку в 2015 році фільми в даному жанрі збирали в свій стартовий тиждень.



На третю позицію опустився лідер минулого тижня - релігійна драма «Військова кімната». За ці вихідні картина Алекса Кендрика поповнила свою скарбничку ще на $ 7,4 млн. Таким чином, фільм про сім'ю і віру зібрав за три прокатні тижні $ 39,2 млн . Відмінний результат, враховуючи, що на зйомки проекту було витрачено всього $ 3 млн. « Військова кімната »- стрічка далеко не розважальна, що піднімає гострі соціальні питання, але американські глядачі, втомлені від достатку блокбастерів, готові ходити в кінотеатри і за порцією моралей.



Одну сходинку в рейтингу втратив дебютант минулого тижня - пригодницька комедія «Прогулянка по лісах» з Робертом Редфордом і Ніком Нолті у головних ролях. Глядачі залишили в касах кінотеатрів ще $ 4,6 млн., збільшивши загальні збори фільму Кена Квопіса до цифри $ 19,9 млн. Картину, засновану на романі відомого мандрівника Білла Брайсона, критики порівняли зі «Starперцями» і «Старими буркотун», але при цьому зазначили , що фільм може викликати у глядачів лише натягнуту посмішку.



Не поспішає покидати п'ятірку лідерів бокс-офісу черговий фільм про пригоди Ітана Ханта. За минулі вихідні «Нація ізгоїв» зуміла заробити додаткові $ 4,2 млн., а загальна домашня каса бойовика, знятого під керівництвом Крістофера МакКуоррі, на даний момент складає $ 188,2 млн. Вражаючі трюки Тома Круза і захоплюючі погоні не дають кіноманам спокою ось уже сьомий тиждень. Але в майбутній вікенд на суд американських глядачів будуть представлені кримінальна драма «Чорна меса» і бойовик «Найманка», яким критики пророкують номінації на премію «Оскар». Цим фільмам цілком до снаги витіснити «Націю ізгоїв» з п'ятірки кращих.

Переглядів: 595 | Додав: Elnino | Теги: ВІЗИТ, Ідеальний хлопець, Чорна месса, касові збори | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |