RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Липень » 21
Додати матеріал

Леді Сиф буде значною фігурою в триквелі Тора

Як повідомляє Cinema Blend, Леді Сиф, другорядний персонаж кіновсесвіту Marvel, бувалий воїн і давня соратниця Тора, зіграє куди більш значну роль в майбутньому фільмі «Тор: Рагнарек». Цією інформацією поділилася з журналістами Джеймі Олександр, що втілює образ прекрасної войовниці на великих і маленьких екранах.

Подробиці про те, в чому саме полягатиме роль Сиф, зі зрозумілих причин не розголошуються, а сама актриса повідомляє наступне: ... Читати далі »

Переглядів 483 | Коментарів 0 Продовження

Анонсовано робочу назву «Тихоокеанського рубежу 2»

Зйомки фільму "Тихоокеанський рубіж 2" стартують в листопаді 2015 в канадському місті Торонто на студії Pinewood. Про це з посиланням на свої джерела повідомляє ресурс Global News. Стверджується, що робоча назва картини - "Мальстрьом".

Нагадаємо, що Мальстрьом - це система вирів біля північно-західного узбережжя Норвегії. Виникає через взаємодії приливних і відливних течій. У середні століття вважався надзвичайно небезпечним ... Читати далі »

Переглядів 569 | Коментарів 0 Продовження

Трейлер «Загону самогубців» став лідером за переглядами

Перший трейлер фільму "Загін самогубців", заснованого на серії популярних коміксів компанії DC Comics, зайняв перше місце за кількістю переглядів за тиждень з моменту офіційної прем'єри в Мережі. Як повідомляє видання The Hollywood Reporter, такі дані наводить компанія Zefr, що займається моніторингом популярності відеороликів в YouTube.

Трейлер "Загону самогубців" лідирував з результатом 50,9 мільйона переглядів. Аналогічну & ... Читати далі »

Переглядів 618 | Коментарів 0 Продовження

Walt Disney зніме фільм за мотивами «Меча в камені»

Студія Walt Disney продовжує поповнювати список своїх ігрових кінопроектів, заснованих на власних анімаційних шедеврах.

Як повідомляє видання The Hollywood Reporter, на цей раз переосмисленню буде підданий випущений в 1963 році мультфільм "Меч у камені", створений за мотивами однієї з легенд про короля Артура. Відповідно до неї лише той, хто зможе витягнути чарівний меч, замурований в камені, зможе стати королем. Цей мультфільм став останні ... Читати далі »

Переглядів 734 | Коментарів 0 Продовження

Бенісіо Дель Торо покликали в «Зоряні війни 8»

Бенісіо Дель Торо отримав пропозицію зіграти роль лиходія у фільмі "Зоряні війни: Епізод 8". Про це з посиланням на свої джерела повідомляє видання The Wrap. Про який саме персонажа йде мова, поки не уточнюється.

Відзначимо, що сюжет восьмого епізоду космічної саги тримається в секреті. На момент написання даної замітки про проект було відомо лише, що його буде знімати режисер Райан Джонсон, а прем'єра його відбудеться 25 травня 2017 ро ... Читати далі »

Переглядів 537 | Коментарів 0 Продовження
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |