RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Липень » 21 » Трейлер «Загону самогубців» став лідером за переглядами
20:16
Трейлер «Загону самогубців» став лідером за переглядами
Перший трейлер фільму "Загін самогубців", заснованого на серії популярних коміксів компанії DC Comics, зайняв перше місце за кількістю переглядів за тиждень з моменту офіційної прем'єри в Мережі. Як повідомляє видання The Hollywood Reporter, такі дані наводить компанія Zefr, що займається моніторингом популярності відеороликів в YouTube.

Трейлер "Загону самогубців" лідирував з результатом 50,9 мільйона переглядів. Аналогічну "спритність" свого часу продемонстрували ролики таких картин, як "Месники 2: Ера Альтрона" та "Світ Юрського періоду", і трохи більше (58 мільйонів переглядів) удостоївся абсолютний рекордсмен - трейлер фільму "Зоряні війни: Епізод 7 - Пробудження Сили ".

На другому місці за підсумками прем'єрного тижня з великим відставанням фінішував трейлер фільму "Бетмен проти Супермена: На зорі справедливості". Користувачі YouTube подивилися 19,8 мільйона разів. На третьому місці опинився відеоролик до драми "Вцілілий" - 11,9 мільйона переглядів.

Відзначимо, що студія Warner Bros. спочатку не планувала випускати ролик "Загону самогубців", обмежившись лише його показом на фестивалі Comic-con 2015. Однак через витік відео поганої якості в Мережу було прийнято рішення організувати офіційну прем'єру трейлера в HD-якості.
Переглядів: 620 | Додав: Elnino | Теги: бетмен проти супермена, трейлер, новини, Загін самогубців | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |