RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Липень » 21 » Анонсовано робочу назву «Тихоокеанського рубежу 2»
23:11
Анонсовано робочу назву «Тихоокеанського рубежу 2»
Зйомки фільму "Тихоокеанський рубіж 2" стартують в листопаді 2015 в канадському місті Торонто на студії Pinewood. Про це з посиланням на свої джерела повідомляє ресурс Global News. Стверджується, що робоча назва картини - "Мальстрьом".

Нагадаємо, що Мальстрьом - це система вирів біля північно-західного узбережжя Норвегії. Виникає через взаємодії приливних і відливних течій. У середні століття вважався надзвичайно небезпечним місцем для мореплавання, хоча насправді швидкість виру не так вже й велика. Неодноразово згадувався в класичній літературі. Зокрема, саме під час проходження Мальстрьома, якому Жюль Верн приписав воістину циклопічні розміри і силу, професор Аронаксе і його друзі здійснили втечу з "Наутілуса".



Інформація про знімальний графік і назву поки не підтверджена офіційно, тому до неї варто ставитися з певною часткою недовіри.Сюжет картини на момент написання даної замітки не уточнювався. В одному з з інтерв'ю мексиканський режисер Гільєрмо Дель Торо лише пообіцяв "не вторгатися у світ Кайдзу". Друга частина вийде в прокат у серпні 2017 року.

Фільм "Тихоокеанський рубіж" був випущений в 2013 році і заробив в світовому прокаті всього 411 млн доларів, ледь окупивши свій виробничий бюджет.
Переглядів: 570 | Додав: Elnino | Теги: Мальстрьом, Тихоокеанський рубіж 2, назва, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |