RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Серпень » 11 » Universal запропонувала ремейк «Обличчя зі шрамом» Антуану Фукуа
23:30
Universal запропонувала ремейк «Обличчя зі шрамом» Антуану Фукуа
Кіностудія Universal Pictures підібрала чергового постановника для нової версії кримінальної драми "Обличчя зі шрамом". Як повідомляє видання Deadline, цю посаду запропоновано Антуану Фукуа, творцеві таких відомих фільмів, як "Тренувальний день", "Праведник" та інших.

Стверджується, що на відміну від попередніх версій, дія чергового ремейка відбуватиметься в Лос-Анджелесі, хто опиниться в центрі сюжету, на момент написання даної замітки не уточнювалося. Відзначимо, що студія Universal намагалася зняти нову версію "Обличчя зі шрамом" протягом багатьох років. У 2014 році постановником був обраний чилійський режисер Пабло Ларрейн, однак проект так і не був запущений у виробництво.



Оригінальна стрічка була випущена в 1932 році, проте найбільшу популярність здобув ремейк 1983 року, який зняв Брайан Де Пальма. Роль кубинського емігранта Тоні Монтани, який прокладає собі шлях на вершину злочинного світу Майамі, реалізуючи таким чином горезвісну "американську мрію", зіграв Аль Пачіно.

Картина швидко завоювала статус культової в жанрі гангстерської драми і була відзначена кількома престижними професійними нагородами. У той же час сам Брайан Де Пальма був номінований на премію "Золота малина".
Переглядів: 643 | Додав: Elnino | Теги: Антуан Фукуа, Universal, Обличчя зі шрамом, ремейк, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |