RSSКарта сайту
Категорії розділу
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » Файли » 2014

Праведник | Великий зрівнювач

Постер
Переглядів: 7976
Додано: 06.04.2018 Трейлер укр. мова
Трейлер рос. мова
Жанр: Бойовик, Трилер, Кримінал. 
Оригінальна назва: The Equalizer. 
Країна: США. 
Режисер: Антуан Фукуа. 
В ролях: Дензел Вашингтон, Хлоя Грейс Морец, Ден Білзерян, Мартон Чокаш, Білл Пуллман, Хейлі Беннетт, Мелісса Лео ...

Короткий опис:
Головний герой кримінального бойовика Праведник розвідник у відставці Роберт Макколл. Він живе спокійним життям, працює звичайним продавцем в The Home Depot, але одного разу його життя кардинально змінюється. Він вирішує дати починаючому нічному метелику Тері свободу, за що йому тепер не уникнути проблем з російською мафією. Роберт завжди міг вирішити будь-яку проблему, але зараз йому не впоратися самотужки ... Фільм Праведник онлайн дивитись в хорошій якості безкоштовно.

Дивитися Праведник | Великий зрівнювач (2014) онлайн в хорошій якості HD безкоштовно


  • Укр.1
  • Укр.3
  • Укр.2
  • Рос.-Укр.
  • Рос.
  • Рос.

Додаткові матеріали


Теги:
Переглядів: 7976 | Завантажень: 0 | Коментарі: 1 | Рейтинг: 4.2/6

Цікаве у мережі

Дивіться також:

Всього коментарів: 1

Elnino

Комментарий № 1 | Дата: 03.10.2014 в 10:38

    Жив собі спокійно Роберт Макколл, працював у будівельному магазині, допомагав знайомим. Нічого примітного. Хіба що ніч він проводив не вдома у ліжку, а в кафе з черговою книгою зі списку ста обов'язкових до прочитання. Та ще все робив по годинах. Так і продовжував би Роберт спокійно і розмірено жити, якби бандити не відмовилися продати йому свою кріпосну. Але вони відмовилися ... А він твердо вирішив допомогти дівчині.

    Незважаючи на сцени, які здається, гальмують розвиток подій, - хоча б запаковування й подальше розпакування пакетика з чаєм - стрічка тримає глядацьку увагу. У «зрівнювачі» не так вже й багато швидких дій (бійок, погонь), але чимала тривалість фільму абсолютно не дає про себе знати - напруга не спадає. І хоча тут є кочуючі з бойовика в бойовик штампи - накшталт бандитів, які пробираються по дому головного героя до його кімнати, - картина зберігає оригінальність, опис якої не вичерпується знаряддями вбивства.

    Дензел Вашингтон створив образ людини, яка не боїться. Без всяких «нічого», «нікого» і «смерті». Просто: не боїться. В Роберті Макколлу є щось від машини. Так само - за допомогою пари штрихів - створюються і деякі епізоди фільму. І це скоріше знахідка, ніж діромаха. Питання в «зрівнювачі» викликають дві речі: жорстокість, не зовсім йде позитивному героєві, і дурість, зовсім що не йде його противнику. Той, як здається, мало не з самого початку розуміє, що суперник йому дістався досить і досить складний, але нічого оригінального в плані методів при цьому не використовує. Мабуть, це єдине серйозне упущення в «Праведнику».


Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6093
Міні чат
200
Copyright © 2015 |