RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Жовтень » 22 » Трилогія «Назад у майбутнє» успішно повернулася в прокат
23:23
Трилогія «Назад у майбутнє» успішно повернулася в прокат
Знаменита фантастична трилогія "Назад у майбутнє" успішно повернулася в прокат 21 жовтня 2015, коли її шанувальники з усього світу відзначали тридцятиріччя першої серії. Як повідомляє видання Variety, за один день проект, що демонструвався в Північній Америці на півтора тисячах екранів, заробив 1,6 мільйона доларів.

Збори трилогії в міжнародному прокаті склали ще 3,2 мільйона доларів. Відзначимо, що в США ювілей оригінального фільму відзначався досить широко. Так, газета USA Today випустила спеціальний номер, повністю ідентичний тому, який читали Марті МакФлай і Док Браун в 2015 році. Компанія Pepsi випустила обмежену партію пляшок свого популярного напою в пляшках, що продавалися в барі, куди зайшов Марті, щоб зустрітися з кривдниками свого сина. А компанія Nike все-таки випустила кросівки Nike Mag c справжньою автоматичною застібкою. Першу пару отримав у подарунок виконавець ролі Марті МакФлая Майкл Дж. Фокс.



Крім цього, сам Фокс, а також виконавець ролі доктора Брауна Крістофер Ллойд в образах своїх персонажів взяли участь у програмі популярного телеведучого Джиммі Кіммела. Останній намагався пояснити їм значення слова "Селфі" і навчити користуватися сучасним смартфоном.
Переглядів: 495 | Додав: Elnino | Теги: 30 років, Назад у майбутнє, касові збори, новини кіно, трилогія, 2015 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |