RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Жовтень » 22
Додати матеріал

Трилогія «Назад у майбутнє» успішно повернулася в прокат

Знаменита фантастична трилогія "Назад у майбутнє" успішно повернулася в прокат 21 жовтня 2015, коли її шанувальники з усього світу відзначали тридцятиріччя першої серії. Як повідомляє видання Variety, за один день проект, що демонструвався в Північній Америці на півтора тисячах екранів, заробив 1, ... Читати далі »

Переглядів 491 | Коментарів 0 Продовження

Вінсент Д'Онофріо зіграє Чарівника країни Оз

У серіалі каналу NBC "Смарагдове місто" з'явився Чарівник країни Оз. Як повідомляє видання The Hollywood Reporter, на його роль затверджений Вінсент Д`Онофріо ("Шибайголова").

У центрі сюжету Десятисерійної драми знаходиться Дороті Гейл (Адріа Архона ... Читати далі »

Переглядів 716 | Коментарів 0 Продовження

Австралія підтримає «Чужого» і «Тора 3»

Уряд Австралії прийняв рішення підтримати виробництво двох голлівудських фільмів з умовою, що зйомки проходитимуть на території саме цієї країни. Як повідомляє видання The Hollywood Reporter, мова йде про картини "Тор 3: Рагнарек" і безіменний поки проект Рідлі Скотта, який сам режисер називає "Чужий: Втрачений рай".

Масштаб фінансової допомоги досягне 34,3 мільйона американських доларів. Натомість Австралія розраховує отрима ... Читати далі »

Переглядів 485 | Коментарів 0 Продовження

Прем'єра «Бен-Гура» відкладена

Кіностудії MGM і Paramount Pictures відклали прем'єру фільму "Бен-Гур", який знімає російський режисер Тимур Бекмамбетов. Як повідомляє видання The Hollywood Reporter, замість 26 лютого 2016, як планувалося раніше, проект буде представлений глядачам 12 серпня 2016.

Причини зміни прокатного графіка картини не уточнюються. Варто відзначити, що конкурувати новій екранізації знаменитого твору Лью Уоллеса належить з фантастичним фільмом &quo ... Читати далі »

Переглядів 496 | Коментарів 0 Продовження

Майкл Джей Фокс отримав кросівки з "майбутнього"

Компанія Nike подарувала Майклу Джею Фоксу, який виконав одну з головних ролей у знаменитій трилогії "Назад у майбутнє", пару кросівок з автоматичною застібкою, ідентичних тим, що носив Марті МакФлай в другій серії фільму. Про це сам актор повідомив на сторінці в Twitter його фонду, що займає ... Читати далі »

Переглядів 482 | Коментарів 0 Продовження
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3595
Міні чат
200
Copyright © 2015 |