RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Квітень » 21 » Стів Карелл і Емма Стоун зіграють в «Битві статей»
16:42
Стів Карелл і Емма Стоун зіграють в «Битві статей»
Як повідомляє Deadline, студія Fox Searchlight Pictures приступила до роботи над фільмом «Битва статей» * (Battle of the Sexes).

У центрі сюжету виявиться знаменитий тенісний матч 1973 між 29-річною Біллі Джин Кінг, що займала друге місце в світовому рейтингу тенісисток, і 55-річним колишнім чемпіоном Вімблдону Боббі Ріггзом, який заради цієї гри відновив свою спортивну кар'єру. Матч став національною сенсацією, продемонструвавши найкращі телевізійні рейтинги з часів висадки на Місяці.



Сценарій фільму за активної участі Кінг написав Саймон Бьюфой («Мільйонер із нетрів», «Голодні ігри: І спалахне полум'я»), а режисерське крісло займуть Джонатан Дейтон і Валері Фаріс («Маленька міс Щастя»). Продюсерські функції візьмуть на себе Денні Бойл і Крістіан Колсон. В образі Ріггза на екрані постане Стів Карелл («Мисливець на лисиць»), а Кінг зіграє Емма Стоун («Бердмен»).



«Битві статей» належить витримати конкуренцію з боку ще двох картин про знаменитий тенісний матч. Головні ролі в одній з них отримали Елізабет Бенкс і Пол Джаматті, а в інший в образі Ріггз постане Уїлл Феррелл. Fox Searchlight Pictures розраховує випередити конкурентів і випустити свій фільм вже в 2016 році.
Переглядів: 574 | Додав: Elnino | Теги: Стів Карелл, новини, фільм, Битва статей, Емма Стоун | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |